Bounty Hunter Lone Star Pro metaaldetector

Metaaldetectors zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt niet alleen kiezen voor diverse merken, maar ook voor tal van uitvoeringen. Het is dan ook belangrijk om van tevoren te bepalen waar je precies naar op zoek gaat, zodat je zoektocht naar een goede detector extra gemakkelijk wordt. Wil je graag een betaalbaar beginnersmodel dat ook geschikt is voor kinderen en waarmee je kunt zoeken op het strand? Een van de modellen die dan mogelijk geschikt is, is de Bounty Hunter Lone Star Pro metaaldetector. Op deze pagina vind je alle informatie over dit model en kun je bepalen of je hem wilt aanschaffen.

Bounty Hunter Lone Star Pro metaaldetector

De Bounty Hunter Lone Star Pro is een van de meest lichte metaaldetectors die momenteel verkrijgbaar is bij een A-merk. Bounty Hunter maakt al jaren goede metaaldetectors en met een detector als deze kies je voor kwaliteit en een aangename prijs. De detector is uitgebreid maar gemakkelijk te bedienen. Dit maakt het toestel ook zeer geschikt voor kinderen, maar ook voor de startende metaalzoeker.

In de doos

  • Bounty Hunter Lone Star Pro
  • Handleiding

Installatie van de Bounty Hunter Lone Star Pro

Wanneer je de metaal detector hebt besteld wil je deze naar alle waarschijnlijkheid zo snel mogelijk in gebruik nemen. En dat is goed mogelijk, want er is geen ingewikkelde installatie nodig van deze detector. Je kunt het apparaat vrijwel meteen in gebruik nemen. Lees op voorhand de handleiding door zodat je meteen het optimale uit je nieuwe aanwinst kunt halen.

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekfrequentie: 7,8 kHz
  • Zoekstanden:
  • Waterdichte zoekspoel: ja
  • Steel lengte: instelbaar
  • Batterij: 9V batterij
  • Gewicht: 1 kg

Bediening en onderhoud

Bounty Hunter Lone Star Pro metaaldetectorHet is erg eenvoudig om de metaaldetector van Bounty Hunter te bedienen: deze detector is niet voor niets geschikt voor kinderen en een van de beste kinder metaaldetectors van dit moment. Het apparaat is in de eerste plaats voorzien van een handig bedieningspaneel met duidelijke display. Hier is bruikbare informatie af te lezen en met de onderstaande knoppen kun je ook jouw instellingen doorvoeren. De detector biedt zeer nauwkeurige identificatie in 9 segmenten die worden ondersteund door 3 verschillende audiotonen. Je kunt ieder gewenst segment uitzetten. Zet je bijvoorbeeld ijzer uit, dan zul je niet onnodig hoeven te graven voor spijkers en andere ongewenste objecten.

Het onderhoud van de Bounty Hunter Lone Star Pro is daarnaast erg eenvoudig. Deze metaal detector is zeer sterk en kan goed tegen een stootje, maar is daarnaast ook erg eenvoudig op te ruimen na gebruik. Zorg voor een droge en veilige opbergplek zodat je verzekerd bent van een lange levensduur. Houd ook de stand van de batterij in de gaten.

Voor- en nadelen

Een voordeel van deze detector is dat je voor een relatief laag bedrag een uitgebreide metaaldetector krijgt. De detector is niet alleen voorzien van nauwkeurige identificatie, maar het is ook mogelijk om bepaalde segmenten te elimineren. Hierdoor kun je uitsluitend op zoek gaan naar waardevolle objecten. Daarnaast kun je op de display altijd de batterij-indicator zien, zodat je precies weet wanneer het tijd is om deze te vervangen. Met dit toestel kies je voor een eenvoudige detector voor beginners met interessante extra functies. Wanneer je op zoek bent naar extra uitdaging zal het toestel naar alle waarschijnlijk niet voldoen aan de eisen: je kiest dan beter voor een meer geavanceerd model.

Conclusie Bounty Hunter Lone Star Pro

De Bounty Hunter Lone Star Pro is een zeer goede keuze voor de beginnende metaaldetectorist of kinderen vanaf 6 jaar die graag een goede metaaldetector willen aanschaffen. Voor gevorderden is dit geen geschikt type, evenals voor starters die meer uitdagingen en uitgebreide functies willen. Een goedkoper model is bijvoorbeeld de Bounty Hunter Junior.