Eagle T330AA metaaldetector

Wellicht heb je inmiddels gekeken naar detectors zoals de Teknetics Omega 8500 en de Velleman CS130. Echter, het kan in sommige gevallen handig zijn om een kleine detector aan te schaffen die je overal mee naartoe kunt nemen. Een compacte detector als de Eagle T330AA metaaldetector is een van de opties die je in dit geval hebt. Deze handdetector is onder andere ideaal om te gebruiken voor security-doeleinden, maar heeft ook andere mogelijkheden. Wil je meer weten over deze detector? Hier lees je alle belangrijke informatie over het model en kun je aan de hand hiervan bepalen of het toestel ook voor jou de juiste keuze is.

Eagle T330AA metaaldetector

De Eagle T330AA is een draagbare metaaldetector die voldoet aan de hoge eisen van de security-industrie. De metaal detector is onder andere goed te gebruiken voor het fouilleren en controleren van pakketten en brieven of personen. Zodra er metaal detecteert wordt, geeft het toestel een signaal en zal de rode LED lamp van de detector gaan branden. Het apparaat is zeer licht van gewicht en heeft een handige polsband waardoor het heel makkelijk is om hem tijd bij je te dragen.

In de doos

  • Eagle T330AA
  • Handleiding

Installatie van de Eagle T330AA

Het is mogelijk om direct gebruik te maken van deze hand metaaldetector. Je hoeft het apparaat alleen maar aan te zetten; daarna is hij klaar voor gebruik. Er zijn ook geen ingewikkelde instellingen die je van tevoren moet instellen voor optimaal gebruik. Dit betekent dat je meteen klaar bent om aan de slag te gaan met detecteren.

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekstanden: 2 gevoeligheidsniveaus
  • Waterdichte zoekspoel: ja
  • Batterij: 1x 9V batterij
  • Gewicht: 360 gram

Bediening en onderhoud

Eagle T330AA metaaldetectorDe Eagle draagbare metaaldetector heeft een zeer eenvoudige bediening die voor zich spreekt. Zodra je de detector aanzet, werkt het signaal en kun je starten met de controle. Beweeg met de detector over de persoon of het voorwerp in kwestie: zodra er metaal gedetecteerd wordt, zal de detector meteen een geluidssignaal geven en daarnaast gaat er een LED lamp aan. Je kunt de detector instellen op een lage en een standaard gevoeligheidsniveau.

Er zit geen onderhoud verbonden aan een draagbare metaaldetector als deze. Wanneer je het toestel niet gebruikt is het aan te raden om de detector uit te zetten en netjes op te bergen. Verder hoeft je de metaaldetectiemachine niet te onderhouden.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Eagle T330AA is dat je deze compacte detector op veel manieren kunt inschakelen. Zo is het onder andere mogelijk om de handmetaaldetector in te zetten voor controles bij festivals en andere grote evenementen. Maar ook voor de controle van pakketten en brieven is deze detector inzetbaar. Verder hoor je een signaal en zie je een LED-lamp, waardoor je zeker weet dat je nooit een detectie mist.

Een nadeel van deze metaal detector is dat je geen batterij krijgt meegeleverd. Daarnaast is het model minder geschikt voor hobbygebruik voor het vinden van munten en andere metalen voorwerpen, want dit toestel is voornamelijk bedoeld voor de security-industrie.

Conclusie Eagle T330AA

Personen fouilleren op festivals of pakketten van een extra controle? Hiervoor is het slim om een compacte detector als de Eagle T330AA in te schakelen. Je bent niet alleen verzekerd van een apparaat dat goed werkt, maar ook van een apparaat dat prettig in de hand ligt en gemakkelijk in gebruik te nemen is. Het is dan ook zeker een aanrader om de het apparaat aan te schaffen. Zoek je een volledige detector om mee te zoeken in parken, op het strand en in het bos? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld de C.Scope CS4MXI metaaldetector.