Garrett Ace 150 metaaldetector

Wil je graag een metaaldetector kopen, dan zul je erachter komen dat je heel wat mogelijkheden hebt. Metaaldetectors zijn er in tal van verschillende soorten en maten en bieden genoeg opties voor de beginnende en ervaren gebruiker. Het is dan ook goed om te weten wat de beste optie is en welke detectors je in jouw geval het beste kunt aanschaffen. Hier lees je meer over de Garrett Ace 150 metaaldetector, een van de exemplaren van het bekende merk Garrett. Lees niet alleen over de voordelen, maar ook de nadelen en de specificaties van dit model.

Garrett Ace 150 metaaldetector

Garrett is een bekend merk in de wereld van metaaldetectors: het detector merk staat erom bekend een veelzijdig assortiment te hebben voor de beginnende en de meer ervaren gebruiker van de metaal detector. Met de Garrett Ace 150 kies je voor een echt beginnersmodel waarmee je op je gemak kennis kunt maken met alles wat te maken heeft met de metaaldetector. Het apparaat is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar biedt daarnaast ook de belangrijkste basisfuncties waarmee je klaar bent om op ontdekkingsreis te gaan.

In de doos

 • Garrett Ace 150
 • 4x AA batterijen
 • Hoofdtelefoon
 • Handleiding

Installatie van de Garrett Ace 150

Het is niet nodig om de Garrett Ace 150 metaaldetector voor beginners te installeren voor gebruik. Het is zelfs erg eenvoudig om gebruik te gaan maken van dit toestel. Je kunt de detectiemachines meteen in gebruik nemen en er zijn geen ingewikkelde installaties nodig. Er zit altijd een handleiding in de verpakking waar meer in staat over het in gebruik nemen van de metaaldetector.

Technische specificaties

 • Technologie: VLF
 • Zoekfrequentie: 6,5 kHz
 • Zoekstanden: 3 (alle metalen, juwelen, munten)
 • Waterdichte zoekspoel: ja
 • Steel lengte: instelbaar van 106 cm tot 129 cm
 • Batterij: 4x AA batterijen
 • Gewicht: 1200 gram

Bediening en onderhoud

Garrett Ace 150 metaaldetectorDe bediening van deze Garrett metaaldetector is erg eenvoudig en spreekt voor zich. Je kunt kiezen uit drie zoekstanden voor juwelen, munten of alle metalen. Daarnaast kun je op de display snel aflezen welk voorwerp de metaaldetector heeft gedetecteerd. Je bent heel goed in staat om ijzeren objecten zoals spijkers te elimineren dankzij de voorwerp identificatie. Het is daarnaast niet nodig om de Garrett Ace 150 te voorzien van uitgebreid detector onderhoud. Het is in ieder geval belangrijk om de batterij in de gaten te houden: het is zonde om op pad te gaan met een machines die bijna leeg is. Berg de detector ook veilig op na gebruik, zodat je zeker bent van een langere levensduur.

Voor- en nadelen

Met welke voordelen krijg je te maken als je een metaaldetector als de Garrett Ace 150 aanschaft? Dit model is een betaalbare en makkelijk te gebruiken exemplaar die geschikt is voor jong en oud. De constructie is stevig, de techniek is modern en daarnaast is hij zeer geliefd onder starters. Je kiest voor kwaliteit, goede prestaties en veel gebruiksgemak: precies wat je nodig hebt wanneer je voor het eerst gebruik gaat maken van een metaaldetector.

Een mogelijk nadeel van de metaaldetector is dat je te maken hebt met een instapmodel, dus je mist enkele functies die op duurdere modellen beschikbaar zijn. Ben je al een wat meer ervaren gebruiker van de metaaldetector? Dan is het wellicht slimmer om te kiezen voor een wat meer uitgebreid model met meer functies en zoekstanden. Hiermee kun je ook nog betere prestaties behalen. Daarnaast is het voor sommige schatzoekers een nadeel dat de Garrett Ace 150 werkt op batterijen en geen oplaadbare batterij heeft.

Conclusie Garret Ace 150

De Garrett Ace 150 is een perfecte aanwinst voor de starter, maar ook voor jonge kinderen die kennis willen maken met het gebruik van een metaaldetector. Het is dan ook zeker aan te raden om deze detector aan te schaffen, want het is een van de beste kindermetaaldetectors van nu. Er zijn ook betaalbare modellen beschikbaar met een oplaadbare batterij, onder andere bij de Quest metaaldetectors