Garrett Ace PROformance zoekschijf

Het kan zomaar voorkomen dat de zoekspoel van je Garrett Ace 150 metaaldetector het na jaren trouwe dienst heeft begeven. In dit geval is het belangrijk om een nieuwe zoekspoel aan te schaffen, aangezien je zonder zoekspoel geen gebruik kunt maken van je metaaldetector. Een van de zoekschijven die in dit geval geschikt is, is de Garrett Ace PROformance. Het is goed mogelijk een losse zoekschijf aan te schaffen voor jouw detector. Meer weten over deze zoekspoel? Hier lees je alle belangrijke informatie.

Garrett Ace PROformance zoekspoelGarrett Ace PROformance

De Garrett Ace PROformance is een allround zoekschijf, speciaal gemaakt voor de Garrett Ace serie. De metaaldetectoren in deze serie staan goed bekend, gezien de positieve reputatie die het merk door de jaren heen heeft opgebouwd. Met deze kwalitatief prima zoekschijf heb je de mogelijkheid om je zoekdiepte sterk te vergroten. Een alternatieve zoekschijf voor jouw detector nodig? Dan is deze zoekschijf kopen zeker een goede keuze.

In de doos

  • Garrett Ace PROformance
  • Handleiding

Specificaties

Bediening zoekspoel

Het is vrij eenvoudig om de schijf op je metaaldetector te monteren en in gebruik te nemen. Je kunt de zoekspoel monteren aan je huidige ondersteel die aan de metaaldetector is bevestigd. Zodra de montage achter de rug is kun je meteen gebruik gaan maken van je nieuwe aanwinst. Beweeg de metaal detector dan zachtjes iets over de bodem: de zoekschijf geeft een signaal af wanneer je op iets van metaal stuit.

Voor- en nadelen

De Garrett Ace PROformance is een betaalbare zoekschijf die je heel gemakkelijk los kunt aanschaffen als alternatief of wanneer je huidige zoekschijf defect of versleten is. Het is makkelijker dan ooit om een losse zoekschijf te bestellen. Een ander voordeel is de verbetering van de zoekdiepte van je metaaldetector. Een nadeel van deze zoekschijf is dat deze minder geavanceerd is dan andere modellen op de markt. Dit is ook terug te zien in de prijs. Toch ben je ook met dit model van de fabrikant verzekerd van prima kwaliteit.

Conclusie

Nieuwe zoekschijf nodig voor je Ace metaaldetector? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de Garrett Ace PROformance: een van de betere en goed betaalbare zoekspoelen van het merk Garrett. Beschik je over de Nokta Makro Simplex+ metaaldetector, dan is de Nokta Makro Simplex SP22 zoekschijf een goede vervanger.