Garrett Camo vondstentas

Wanneer je op zoek gaat naar waardevolle objecten in de grond, maak je natuurlijk gebruik van een metaaldetector. Maar waar laat je de munten, sieraden en andere objecten die je opgraaft? Die kun je in je zak steken, maar dit is niet aan te raden: je hebt een goede opbergplek nodig in de vorm van een vondstentas. Een van de mogelijkheden die je in dit geval hebt, is de Garrett Camo. Wat zijn de voordelen van deze vondstentas? Hier lees je alles wat je moet weten, zodat jij kunt bepalen of je deze tas gaat aanschaffen voor je volgende zoektocht.

Garrett Camo vondstentasGarrett vondstentas

Met een vondstentas als de Garrett Camo kies je voor kwaliteit zoals je die van Garrett mag verwachten. Dit merk staat al jaren aan de top en dat is niet voor niets: het merk produceert de beste metaaldetectors ter wereld en ook op het gebied van accessoires kun je bij dit merk terecht voor zeer goede kwaliteit. Met deze metaaldetector accessoire kies je voor een vondstentas met een moderne camouflageprint. De tas biedt genoeg ruimte voor het opbergen van meerdere objecten die je tijdens je zoektochten tegenkomt.

In de doos

  • Garrett Camo
  • Draagband
  • Handleiding

Voor- en nadelen

De Garrett Camo is een zeer goede vondstentas waar je heel lang mee kunt doen. De tas heeft het model van een rugtas, maar wordt ook geleverd met een draagband, waardoor je de tas ook om je middel kunt dragen. Verder is het goed mogelijk om een pinpointer aan de tas te bevestigen en heeft de tas meerdere vakken waar je verschillende objecten in kwijt kunt. Het tasje is alleen gemaakt voor het opbergen van kleinere objecten: wanneer je grotere voorwerpen tegenkomt is de kans aanwezig dat deze niet in de tas passen.

Conclusie Garrett Camo

Voor iedere hobby-detectorist is deze metaaldetector tas een absolute aanrader. De tas is sterk, op meerdere manieren te dragen en biedt veel mogelijkheden voor het opbergen van kleine objecten. Wil je deze vondstentas aanschaffen, dan kun je nog meer gaan genieten van jouw zoektochten naar waardevolle voorwerpen! Een andere leuke camouflage vondstentas is bijvoorbeeld de Quest Camouflage.