Garrett Edge Digger

Een zoektocht naar waardevolle objecten doe je met een metaaldetector. Zodra je op een voorwerp stuit, krijg je een signaal en is het tijd om te gaan graven. Maar wat doe je als je te maken hebt met een harde bodem? Dan is het slim om gebruik te maken van de Garrett Edge Digger: een handig grasmes dat hier speciaal voor geschikt is. Op deze pagina ontdek je alle voordelen en andere informatie over dit hulpmiddel en kun je aan de hand bepalen of dit mes ook voor jou de juiste keuze is.

Garrett Edge Digger

Garrett Edge Digger grasmesDe Garrett Edge Digger is een grasmes van het merk Garrett, een van de meest bekende en vooraanstaande merken op het gebied van metaaldetectie. Niet alleen voor detectors zelf, maar ook voor goede accessoires kun je bij dit merk terecht. We kijken hier naar een kwalitatief hoogwaardig mes waarmee je in harde en zware bodems kunt graven, op zoek naar waardevolle bodemvondsten. Je kunt overal gaan zoeken, er zijn geen beperkingen meer met de aanschaf van een goed mes. Dit model is hier het bewijs van.

Het is erg eenvoudig om het grasmes te gebruiken: zodra je weet waar je moet graven, ga je de digger inzetten. Met de kartels aan de zijkant van het mes kun je heel gemakkelijk in harde bodems graven. Via de metaaldetector accessoires pagina kun je nog meer handige tools bekijken en kopen.

In de doos

  • Garrett Edge Digger
  • Beschermhoes
  • Heupbevestiging
  • Handleiding

Specificaties

  • Materiaal: Staal
  • Lengte mes: 20 cm

Voor- en nadelen

Een voordeel van de Garrett Edge Digger is de handige heupbevestiging waarmee het mes geleverd wordt. Dit betekent dat je de digger heel gemakkelijk en snel aan je riem kunt bevestigen, zodat je het mes gemakkelijk met je mee kunt nemen. Het grasmes is wel wat aan de kleine kant, waardoor het soms wat langer kan duren om grotere hoeveelheden grond op de graven. Je bent hier langer mee bezig dan met een grote schep. Een ander nadeel is dat na verloop van tijd het mes wat bot zal worden waardoor de werking minder wordt.

Conclusie Garrett Digger

Wil je deze digger kopen? Een mes als de Garrett Edge Digger is niet alleen scherp, maar heeft ook een prettig handvat waardoor je deze langere tijd achter elkaar kunt gebruiken. Het is dan ook zeker aan te raden om deze diggig tool aan te schaffen om en te cobineren met je Garrett metaaldetector en/of pinpointer.