Garrett Keepers Finds Box

Op zoek naar een manier om jouw waardevolle bodemvondsten op de bergen? Een van de manieren waarop dit heel goed mogelijk is, is door het aanschaffen van de Garrett Keepers Finds Box. Deze box biedt een aantal belangrijke voordelen waardoor jij verzekerd bent van de nodige bescherming van je vondsten. Op deze pagina lees je alle informatie over deze box, zodat je heel gemakkelijk kunt bepalen op welke manier jij jouw vondsten wilt beschermen.

Garrett Keepers Finds Box

Garrett Keepers Finds BoxEr zijn verschillende manieren om je spullen op te bergen. Het is mogelijk om voor een vondstentas te gaan, maar met de Garrett Keepers Finds Box kies je voor een box. We kijken hier naar een dubbelzijdige en duurzame box: een goede manier om jouw vondsten te beschermen. De box bestaat uit meerdere compartimenten. Een van de onderdelen bevat een spons met 6 sleuven waar je munten in kunt stoppen, zodat je ze kunt beschermen tegen krassen. Het andere onderdeel bestaat uit meerdere vakjes waar je spullen in kunt stoppen.

In de doos

  • Garrett Keepers Finds Box
  • Handleiding

Voor- en nadelen

Deze doos heeft als grootste voordeel dat het heel makkelijk is om spullen snel en veilig op te bergen. Je kunt voor munten gebruik maken van de spons, en anderzijds is het mogelijk om de vakjes op te vullen met een zacht materiaal zodat je objecten beschermd. De box is ruim genoeg om meerdere waardevolle objecten op te bergen.

Een mogelijk nadeel van het doosje is dat deze box wat aan de grote kant is en daardoor wellicht minder makkelijk mee te nemen. De kans dat deze box in een vondstentas past, is klein. Dit betekent dat het niet altijd even aantrekkelijk is om de het doosje mee te nemen. Je kunt hem wel goed gebruiken om thuis jouw vondsten in te plaatsen.

Conclusie Garrett vondstendoos

Een vondstenbox als deze is niet alleen handig als metaaldetector accessoire, maar ook zeer duurzaam. Je kunt deze box jarenlang gebruiken voor het opbergen van jouw waardevolle bodemvondsten.