Garrett Pro Pointer 2 pinpointer

Garrett Pro Pointer 2 pinpointer

De beste pinpointer nodig? Het kan lastig zijn om een goede keuze te maken, aangezien er heel wat pinpointers op de markt zijn gebracht. Je wilt natuurlijk een aankoop doen waar je lang plezier van hebt: je kunt daarom wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over de Garrett Pro Pointer 2: een kwalitatieve pinpointer van het bekende merk Garrett. Aan de hand van deze informatie kun je meerdere pinpointers vergelijken en zo de beste keuze maken.

Garrett Pro Pointer 2

Garret Pro Pointer 2De Garrett Pro Pointer 2 is een pinpointer die bekend staat om de eenvoudige bediening. Verder is dit model voorzien van verschillende handig functies, zoals de trilfunctie en de LED verlichting. Het toestel is spatwaterdicht, waardoor het heel goed mogelijk is deze na gebruik onder de kraan af te spoelen. Je gebruikt een pinpointer als deze naast je metaaldetector: zo bepaal je de exacte plaats van verborgen objecten op basis van geluidssignalen.

Deze kleine metaaldetector van Garrett heeft een zeer eenvoudige bediening: je gebruik de pinpointer aan de hand van de drukknop die binnen duimbereik zit. Het model werkt op een 9V batterij die ongeveer 30 uur meegaat. Is de batterij leeg dan kun je hem weer eenvoudig zelf vervangen. Koop je dit toestel, dan krijg je gratis een riemholster, vondstentas en handleiding meegeleverd. Let op, het kan zijn dat de gratis meegeeleverde extra accessoires van tijd tot tijd verschillen.

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekfrequentie: 12 kHz
  • Waterdicht: ja, spatwaterdicht
  • Batterij: 1x 9V batterij

Voor- en nadelen

Met een pinpointer als de Garrett Pro Pointer 2 krijg je te maken met een aantal grote voordelen. In de eerste plaats is de pinpointer van de belangrijkste basisfuncties voorzien. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van de audiotoon of vibratie de diepte van het te vinden voorwerp te bepalen. De makkelijke bediening van dit apparaat is ook een groot voordeel. Een mogelijk nadeel van dit type is dat de prijs wat aan de hoge kant is. Wel krijg je een kwalitatieve metaaldetector, maar je kunt hem bijvoorbeeld niet onder water gebruiken wanneer je gaat duiken. Gelukkig zijn er wel compleet waterdichte modellen te koop, al zijn deze iets duurder.

Conclusie Garrett Pro Pointer 2

Met een goede pinpointer ben je in staat mooie vondsten te doen, zonder dat dit je veel tijd kost. De Pro Pointer 2 is dan ook een aanrader voor iedereen die graag snel en nauwkeurig te werk wil gaan tijdens het zoeken naar waardevolle objecten. Deze detector is snel, nauwkeurig en lichtgewicht. Andere modellen die je mee zou kunnen nemen in de vergelijking zijn onder andere de Garrett Pro Pointer AT en de XP MI-4 pinpointer.