Garrett Pro Pointer AT Z-lynk pinpointer

Een goede pinpointer aanschaffen die van alle gemakken is voorzien? De Garrett Pro Pointer AT Z-Lynk is dan een van jouw opties. Garrett is niet voor niets een van de topmerken als het gaat om metaaldetectors en toebehoren. Ook op het gebied van pinpointers presteert dit merk het telkens weer om kwalitatieve producten op de markt te brengen en dit toestel is hier een voorbeeld van. Wil je meer weten over dit model? Op deze pagina lees je alle belangrijke informatie.

Garrett Pro Pointer AT Z-Lynk

Garrett Pro Pointer AT Z-lynk pinpointerDe Garrett Pro Pointer AT Z-Lynk is een topkwaliteit pinpointer. Deze handige metaaldetector draagt de naam Z-Lynk, wat aangeeft dat het mogelijk is om de pinpointer te paren met een Z-Lynk systeem. Dit maakt het mogelijk om het geluid van de pin pointer ook op je draadloze koptelefoon te horen. Wanneer je gebruik gaat maken van het toestel hoef je hiervoor niet de hoofdtelefoon af te doen. Verder is het gebruik van dit model hetzelfde als de Pro Pointer AT van Garrett.

Net als de Pro Pointer AT is ook deze detector gemakkelijk te gebruiken via de drukknop op de pinpointer. Heb je het toestel vast, dan kun je met je duim gemakkelijk bij de knop komen. Deze knop is voor het aanzetten van het apparaat, maar je kunt hiermee ook diverse gevoeligheidsniveau’s inschakelen.

In de doos

  • Garrett Pro Pointer AT Z-Lynk
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekfrequentie: 12 kHz
  • Waterdicht: ja, tot 6 meter
  • Batterij: 1x 9V batterij

Voor- en nadelen

Het belangrijkste voordeel van de Garrett detector is dat deze is voorzien van de Z-link, waarmee je het geluid ook naar je draadloze koptelefoon stuurt. Dit maakt de pinpointer nog makkelijker in gebruik. Verder heeft het toestel dezelfde voordelen als de Pro Pointer AT. Ook heeft het detectietoestel geen noemenswaardige nadelen waar je mee te maken krijgt. Een mogelijk nadeel is wellicht dat de prijs wat aan de hoge kant is.

Conclusie Garrett Pro Pointer AT Z-lynk

Met de Garrett Pro Pointer AT Z-Lynk kies je voor een uitstekende pinpointer van het vooruitstrevende merk. Je kunt hiermee onderwater, je hebt verschillende gevoeligheidsniveau’s en daarnaast beschikt de pinpointer ook over handige extra’s zoals LED verlichting. Andere goede opties zijn de Quest XPointer Pro en Teknetics Tek-point pinpointer.