Garrett Raider DD Multi-Flex zoekspoel

Een metaaldetector zoekspoel kopen is niet altijd een makkelijke klus: dit onderdeel moet aan jouw wensen voldoen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van je metaaldetector. Ben je op zoek naar een grote zoekspoel voor je Garrett Ace Apex metaaldetector? Dan is het zeker een aanrader om eens te kijken naar de Garrett Raider DD Multi-Flex zoekspoel. Hier lees je alle informatie over deze zoekschijf van het bekende merk.

Garrett Raider Multi-Flex DD zoekspoelGarrett Raider zoekschijf

De Garrett Raider DD Multi-Flex zoekspoel is de grootste zoekspoel die voor de Ace Apex detector verkrijgbaar is. Een grotere zoekspoel betekent dat je grotere oppervlakken kunt afzoeken in kortere tijd. De Raider biedt zeer grote diepte en is daarnaast ook geschikt om te zoeken op akkers en velden. Speeltuinen, stranden en parken zijn ook geschikt voor de Raider. Deze kwalitatief zeer goede zoekschijf behaalt een betere diepte voor zowel kleine als grote objecten, dankzij de aanwezigheid van de DD techniek.

In de doos

  • Garrett Raider DD Multi-Flex zoekspoel

Specificaties

  • Type: DD
  • Geschikt voor: Garrett Ace Apex metaaldetector

Bediening van de zoekschijf

Dit toch erg belangrijke onderdeel voor een metaaldetector is eenvoudig te bedienen via de metaaldetector waar de zoekschijf aan verbonden is. Via de metaaldetector zelf krijg je signalen van de zoekspoel binnen wanneer je op een metalen voorwerp stuit. Het is aan te raden om altijd een extra zoekschijf op voorraad te hebben en deze bij je metaaldetector accessoires op te slaan.

Voor- en nadelen

Met een zoekspoel als dit model kies je voor een maximale zoekdiepte en de mogelijkheid om op meerdere locaties te zoeken. Het maakt niet uit of je op het strand zoekt of op de camping: je behaalt meer afdekking en diepte dan andere Apex zoekspoelen. De zoekschijf wordt geleverd zonder een beschermschotel en een bevestigingsset: een nadeel, omdat veel andere zoekschijven hier wel mee geleverd worden. Dit moet je dus nog apart aanschaffen.

Conclusie

Zoek je een zoekspoel voor je Ace Apex metaaldetector? Dan is het zeker aan te raden om voor de Garrett Raider DD Multi-Flex zoekspoel te kiezen: er is geen grotere zoekspoel voor deze metaaldetector en hiermee kun je alles uit je zoektochten halen! Heb je een ouder model Ace metaaldetector, kijk dan eens naar de Garrett Ace PROformance zoekspoel.