Garrett RVS strandzeefschep

Zoeken naar waardevolle items met een metaaldetector is leuk, maar er zijn genoeg manieren waarop je het voor jezelf een stuk makkelijker kunt maken. Ga je regelmatig op het strand of in het water zoeken naar munten of andere objecten? Dan kun je de hulp van een strand zeefschep wel gebruiken. Een van je opties in dit geval is de Garrett RVS strandzeefschep. Hier lees je alles wat je moet weten over deze zeefschep voor op het strand, zodat het nog makkelijker is om een keuze te maken.

Garrett strandzeefschep

Garrett strandzeefschepDe Garrett RVS strandzeefschep is een zeefschep die je kunt gebruiken voor het opgraven van waardevolle objecten aan het strand of in het water. De strandzeef van het bekende metaaldetector merk heeft een lengte van 24 cm en een breedte van 16,5 cm. De omvang van de zeefgaten is 1 cm. Je kunt hierdoor objecten tot 1 cm gemakkelijk en snel opvangen uit het water of het zand.

In de doos

  • Garrett RVS strandzeefschep
  • Handleiding

Bediening van de Garrett RVS strandzeefschep

Deze strandzeefschep bedien je als volgt: schep met de strand zeefschep door het zand op de plek waar je metaaldetector een signaal heeft gegeven. Door het scheppen zeef je meteen het zand er weer uit, waardoor het waardevolle object blijft hangen. Dit maakt het een stuk makkelijker om snel voorwerpen te vinden.

Voor- en nadelen

De Garrett strandzeefschep is voorzien van een zeer handig handvat waarmee het nog makkelijker is om waardevolle items op te graven. Het zand gaat direct door de zeefgaten weer weg en het object blijft over. Een ander voordeel is het lichte gewicht: je kunt deze accessoire hierdoor gemakkelijk tillen terwijl je over het strand of langs het water loopt.

Een mogelijk nadeel van de digging tool is de omvang: deze is wat aan de grote kant. Dit betekent dat het wat lastiger is de zeefschep op te bergen als je deze niet gebruikt. Vooral in combinatie met een metaaldetector kan dit wat onhandig zijn. Verder is het lastiger om kleine voorwerpen vast te houden doordat de gaten 1 cm zijn.

Conclusie

De Garrett RVS strandzeefschep is een handige accessoire die vooral onmisbaar is wanneer je regelmatig gaat zoeken naar waardevolle objecten op het strand of in het water. Het kan wel wat lastiger zijn om deze accessoire mee te nemen. Zoek je een digger, dan is de Raptor Diggingtool misschien wel iets voor jou.