Garrett Viper DD zoekspoel

Niet onnodig teveel betalen voor je nieuwe zoekspoel? Een goede zoekspoel op je metaaldetector monteren is belangrijk, omdat je hiermee jouw zoektocht naar waardevolle metalen een stuk makkelijker maakt. De Garrett Viper DD is een van de mogelijkheden in jouw zoektocht naar een betaalbare zoekspoel die goede prestaties levert. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten.

Garrett Viper DD zoekspoelGarrett Viper DD

Met de Garrett Viper DD kies je voor een zoekschijf van het merk Garrett. Dit vooraanstaande merk heeft al verschillende metaaldetectors op de markt gebracht en biedt daarnaast ook meerdere zoekspoelen en accessoires aan. Deze zoekspoel is 28 cm lang en 15 cm breed. Het is hiermee dus goed mogelijk grotere oppervlaktes in een keer af te zoeken naar waardevolle objecten.

In de doos

  • Garrett Viper DD
  • Handleiding

Specificaties

  • Type: DD
  • Geschikt voor: Garrett Ace Apex detector

Bediening van de Garrett Viper DD

Heb je de schijf besteld en is deze geleverd, dan kun je hem aan de Garrett Ace Apex detector monteren. Daarna kun je deze meteen gebruiken in je zoektocht naar metalen voorwerpen. Het schrijfje creëert een elektromagnetisch veld en geeft signaal door aan je metaaldetector wanneer je op een metalen voorwerp stuit.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van dit model is dat deze zoekspoel een zeer hoge gevoeligheid biedt voor de kleinere voorwerpen. De afdekking van 28 cm maakt het makkelijker om in een keer grotere vlaktes af te zoeken. Let op! Deze zoekschijf is echter niet compatibel met de oudere ACE detectoren van de fabrikant. Dit betekent dat je deze zoekschijf alleen kunt aanschaffen voor de Ace Apex detector. Verder is het een nadeel dat de zoekschijf zonder beschermschotel en bevestigingsset geleverd wordt.

Conclusie

Dit is echt een uitstekende zoekspoel voor het behalen van een betere diepte in je zoektocht naar zowel kleine als grote objecten, dankzij de DD technologie. Het is dan ook zeker aan te raden om dit model spoel aan te schaffen voor je Garrett Ace Apex metaaldetector. Bezit je een metaaldetector van XP, kijk dan eens naar de XP Deus/ORX HF 24×13 cm zoekspoel.