Ground Force PP07 pinpointer

In je zoektocht naar een pinpointer is het logisch dat je niet altijd de hoofdprijs wilt betalen. En hoewel pinpointers over het algemeen niet heel duur zijn, zijn er wel degelijk verschillen in bedragen bij diverse modellen. Wil je een model voor het eerst uitproberen? Dan is het wellicht een aanrader om eerst een wat goedkoper exemplaar aan te schaffen. Onder andere de Ground Force PP07 pinpointer is een van de betaalbare modellen. Hier lees je alle informatie over dit toestel en kun je bepalen of dit model, behalve de prijs, ook andere voordelen heeft waar je van kunt profiteren.

Ground Force PP07

De Ground Force PP07 is een volautomatische pinpointer waarmee het nog beter mogelijk is om de plaats van een voorwerp te bepalen. Heb je met je metaaldetector iets gevonden? Dan kun je de pinpointer gebruiken op deze plek, zodat je jouw voorwerp sneller vindt. Dit maakt het zoeken naar waardevolle objecten een stuk makkelijker. Het kleine metaaldetectie apparaat is voorzien van piep- en trilfunctie en heeft een afstandsindicatie.

De bediening van deze pin pointer is gelukkig vrij eenvoudig. Het toestel is lichtgewicht en ligt prettig in de hand: je kunt eenvoudig over de grond bewegen om zo de locatie van een voorwerp te bepalen. Zodra je in de buurt bent van het voorwerp zal de pinpointer een tril- en piepsignaal geven.

In de doos

  • Ground Force PP07
  • Riemholster
  • Batterij
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Waterdicht: ja, spatwaterdicht
  • Batterij: 1x 9V batterij

Voor- en nadelen

De Ground Force PP07 heeft als voordeel dat deze pinpointer qua prijs zeer gunstig is. Verder is het model voorzien van een diepte indicatie en LED verlichting: twee handige extra’s waarmee de zoektocht naar waardevolle voorwerpen nog makkelijker is. De detector is ook geschikt voor het opsporen van metaal in muren. Een mogelijk nadeel van het apparaatje is dat dit model niet de meest uitgebreide pinpointer is die op dit moment verkrijgbaar is. Daarnaast is de pinpointer wel waterafstotend, maar is het alleen geschikt voor gebruik in de regen. Verder kan deze kleine detector niet goed tegen water en is hij spatwaterdicht.

Conclusie Ground Force PP07

We kijken hier naar een model wat een prima keuze is wanneer je een kleiner budget hebt waarmee je jouw zoektochten naar metalen voorwerpen makkelijker gaat maken. Je bent niet alleen verzekerd van een lage prijs, maar ook van een detector die zeker wel iets kan. Het bedienen van de pinpointer is dan ook niet zo moeilijk. Dit apparaat is dan ook een prima instapmodel voor de detectorist. Een duurder type is bijvoorbeeld de Garrett Pro Pointer AT Z-lynk pinpointer.