LK Edge Digger

Kies voor extra gemak en schaf een goede digger aan voor jouw volgende zoektocht naar metalen voorwerpen. Je maakt het jezelf niet alleen makkelijker, maar je kunt ook lange tijd profiteren van een kwalitatieve accessoire. Een van je opties is de LK Edge Digger. Hier lees je alle voor- en nadelen over dit mes, zodat het nog makkelijker wordt om een goede keuze te maken.

LK Edge grasmes

LK Edge Digger camouflage grasmesDe LK Edge Digger is speciaal ontworpen om jouw zoektochten naar metaal makkelijker te maken, ook als je te maken hebt met harde of zware bodems. Het grasmes is gemaakt van sterk carbon staal en is daardoor zeer geschikt voor het graven in moeilijke bodems. Daarnaast wordt de diggingtool geleverd met een camouflage holster en is daardoor gemakkelijk aan de riem te bevestigen.

In de doos

  • LK Edge Digger
  • Camouflage holster
  • Handleiding

Specificaties

  • Materiaal: Carbon staal

Bediening van de LK Edge Digger

Het gebruik van dit grasmes is erg eenvoudig en spreekt voor zich. Heeft je metaaldetector iets waardevols gedetecteerd? Gebruik dan deze digger om door de harde bodem te graven, zodat je jouw voorwerp gemakkelijk en snel in handen krijgt.

Voor- en nadelen

De LK Edge Digger wordt geleverd met een handige holster die je aan je riem kunt bevestigen. Dit maakt het extra makkelijk om de digger overal mee naartoe te nemen. Verder heeft de digging tool aan beide zijden kartels, waarmee het nog makkelijker is om door wortels of harde bodems te graven. Een derde voordeel is het materiaal: carbon staal is zeer sterk en hiermee kies je voor een duurzame aankoop. Het mes is, in vergelijking met andere modellen, wat aan de dunne kant. Hierdoor ben je mogelijk langer bezig met het uitgraven, omdat er maar kleine hoeveelheden grond tegelijk kunnen worden opgegraven.

Conclusie

Met een grasmes als deze ben je verzekerd van kwaliteit en extra gemak. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan met een digger voor harde bodems. Dit model is een absolute aanrader wanneer je een extra makkelijke accessoire zoekt voor tijdens je zoektochten naar metaal. Een ander model wat je kunt overwegen is de Quest Diamond Digger.