Maclean MCE120 Pro-Pointer pinpointer

Wanneer je op zoek bent naar een kleine handzame metaaldetector, is het mogelijk dat je al iets in gedachten hebt. Wellicht wil je dat de pinpointer is voorzien van bepaalde functies of dat hij werkt op een bepaalde techniek. Het is ook mogelijk dat je een bepaald budget in gedachten hebt voor de aanschaf van een pinpointer. Wil je niet onnodig teveel uitgeven aan je nieuwe aanschaf of zoek je naar een goed instapmodel? Een van je opties in dit geval is de Maclean MCE120 Pro-Pointer. Meer weten over dit model? Hier lees je alles wat je moet weten.

Maclean MCE120 Pro-Pointer

Maclean MCE120 Pro-PointerDe Maclean MCE120 Pro-Pointer is een pinpointer en zaklamp in een: dit betekent dat je heel gemakkelijk ook in het donker kunt zoeken naar waardevolle objecten. Een pinpointer als deze heeft als belangrijkste voordeel dat het nog makkelijker is om metalen voorwerpen te detecteren. Het toestel geeft een vibratie en geleidende signalisatie om je zo sneller naar jouw voorwerp te leiden. Op deze manier wordt het zoeken naar waardevolle objecten nog makkelijker en leuker.

Je kunt de Maclean MCE120 Pro-Pointer gemakkelijk met je meenemen dankzij de riemholster die je meegeleverd krijgt. Heb je iets detecteert met je metaaldetector en heb je op de juiste plek gegraven? Dan komt dit model goed van pas: hiermee kun je heel gemakkelijk en snel de exacte locatie van een voorwerp bepalen. Wordt het donker? Dan klik je heel gemakkelijk de zaklamp aan.

In de doos

  • Maclean MCE120 Pro-Pointer
  • Riemholster
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Technologie:
  • Waterdicht: ja
  • Batterij:

Voor- en nadelen

Een van de voordelen van deze Maclean metaaldetector is dat deze pinpointer een extra hoge gevoeligheid heeft voor het detecteren van kleinere objecten. Ook als je op zoek bent naar goud is het dan ook heel goed mogelijk om gebruik te maken van deze pinpointer. Een mogelijk nadeel van de Maclean Pinpointer is dat je niet voor de meest geavanceerde pinpointer kiest: je kunt hiermee wel gewoon de voorwerpen detecteren die je hebt gevonden met de metaaldetector. De kwaliteit is ook niet uitstekend. Van extra functies is geen sprake bij de Maclean pinpointer.

Conclusie Maclean Pinpointer

Is de Maclean MCE120 Pro-Pointer de moeite waard om aan te schaffen? Deze pinpointer is een prima instapmodel voor de beginnende metaaldetectoristen. Daarnaast is het ook een degelijke aankoop wanneer je niet teveel geld wilt uitgeven aan je eerste pinpointer. Andere keuzen kunnen zijn de White’s Bullseye 2 pinpointer en TreasureFind GP-Pointer.