Magnetar Classic 110 vismagneet

Vismagneten zijn er in allerlei soorten en maten, maar wanneer kies je voor welke magneet? Wanneer je jouw sleutels in het water hebt laten vallen kun je dit met een magneet oplossen. Een van de betere opties in dit geval is de Magnetar Classic 110 vismagneet. Meer weten over deze magneet? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten, zodat jij gemakkelijk en snel kunt bepalen of deze magneet voor jou de beste keuze is.

Magnetar Classic 110

Magnetar Classic 110 vismagneetDe Magnetar Classic 110 is een magneet met, zoals de naam al doet vermoeden, een trekkracht van 110 kg. Hiermee is de magneet vooral ideaal te gebruiken voor wanneer je een enkele keer sleutels moet opvissen of wanneer kinderen er gebruik van gaan maken. De magneet is klein van stuk maar sterk genoeg om kleine objecten te vangen. Met deze magneet vang je het beste vlak metalen voorwerpen van 2 cm dik, zonder roest en troep.

Het model is geschikt voor het opvissen van muntjes, sleutels en andere kleine metalen voorwerpen. Daarnaast is deze vis magneet is makkelijk te bedienen: knoop een touw om het oog van de magneet en laat hem in het water zakken. De magneet doet de rest en neemt objecten mee naar boven. Ideaal voor wanneer je het zoeken met een metaaldetector eens wilt afwisselen met een andere leuke hobby!

Technische specificaties

  • Trekkracht: 110 kg
  • Materiaal: neodymium
  • Aantrekkingskracht: enkelvlaks

Voor- en nadelen

Met deze Magnetar vismagneet kies je voor een betaalbare vismagneet waarmee je niet alleen snel even een verloren sleutelbos kunt opvissen, maar waarmee je ook kleine, platte voorwerpen uit het water kunt vissen. Ook voor kinderen is deze vis magneet zeer geschikt om te gebruiken. Een nadeel van de Magnetar Classic 110 is dat je er niet veel meer dan munten en sleutels mee kunt vangen. Daarnaast kun je deze voorwerpen alleen opvissen onder de ideale omstandigheden. Wanneer een munt erg verroest is of als er troep tussen de magneet en het metaal zit, is het een stuk moeilijker om deze te vangen.

Conclusie Magnetar Classic 110

De Magnetar Classic 110 is een prima vismagneet wanneer je een krachtige magneet voor jonge kinderen wilt aanschaffen. Knoop een touw vast en jouw kinderen hebben veel zoekplezier tijdens het zwemmen in een meer. Daarnaast is het model ook ideaal wanneer je af en toe een bos sleutels moet opvissen. Wil je iets meer op kunnen vissen, dan is de Magnetar Classic 200 wellicht een goede optie.