Magnetar Classic 300 vismagneet

Wil je graag de zwaardere objecten uit het water vissen? Dan heb je ook baat bij een wat sterkere vismagneet. Een van de mogelijkheden die je in dit geval hebt is de Magnetar Classic 300 vismagneet. Deze model is niet alleen sterk, maar biedt ook veel andere voordelen. Ben je benieuwd? Hier vind je alle belangrijke informatie.

Magnetar Classic 300

Magnetar Classic 300 vismagneetDe Magnetar Classic 300 is een vismagneet met een trekkracht van 300 kg. Deze vismagneet is gemaakt van neodymium en is voorzien van een sterke behuizing. Dit betekent dat de magneet goed tegen een stootje kan. Het type is geschikt voor de beginnende magneetvisser en is vooral handig bij het omhoog halen van de zwaardere objecten als fietsen, kluizen en kanonskogels.

De bediening van de Magnetar vismagneet is erg eenvoudig en spreekt voor zich. Knoop een touw, bij voorkeur van 8 mm, aan het oog. Nadat je het touw stevig hebt bevestigd, kun je de magneet in het water laten zakken: de magneet doet de rest van het werk. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het voorwerp naar boven trekken.

Technische specificaties

  • Trekkracht: 300 kg
  • Materiaal: neodymium
  • Aantrekkingskracht: enkelvlaks

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van deze vis magneet is dat je hiermee verzekerd bent van een krachtige magneet waarmee je nog meer kunt opvissen. Het werpgewicht van deze magneet is erg prettig, waardoor het ook voor beginnende magneetvissers erg gemakkelijk is de magneet te gebruiken. Een mogelijk nadeel van het model is dat de behuizing wel voor bescherming zorgt, maar er ook voor zorgt dat de vangkans iets minder is. De omstandigheden moeten ideaal zijn om de grotere voorwerpen te kunnen vangen.

Conclusie Magnetar Classic 300

Wie kan deze vismagneet kopen? Voor de beginnende magneetvisser is het zeker een aanrader om de Magnetar Classic 300 aan te schaffen. Je kunt meteen de wat grotere voorwerpen gaan vangen en daarnaast werk je ook met een krachtige magneet die goed tegen een stootje kan. Een iets sterkere variant is de Magnetar Classic 400.