Magnetar Easy vismagneet

Wanneer je graag meer mogelijkheden wilt bij het zoeken naar metalen onder water, heb je baat bij het gebruik van een veelzijdige vismagneet. Een van de type magneten die deze veelzijdigheid biedt, is de allround magneet. De Magnetar Easy is een van jouw opties in je zoektocht naar een allround vismagneet. De belangrijkste informatie lezen over deze vismagneet? Dat lees je hier!

Magnetar Easy

Magnetar Easy vismagneetDe Magnetar Easy is een vismagneet met een verrijkende aantrekkingskracht: dit betekent dat de vangkans een stuk groter is. Deze allround magneet is aan alle kanten magnetisch en ook dit verhoogt jouw vangkansen. De Easy is een van de nieuwste magneten in het assortiment, is lichtgewicht, biedt een hogere vangkans en hecht zich goed aan ronde en verroeste objecten.

Dit type is daarbij zeer eenvoudig te bedienen. Zodra je deze magneet uit de verpakking haalt kun je er direct mee aan de slag. Je kunt een touw vastmaken aan het oog dat bovenop de magneet zit. Op internet zijn er veel instructiefilmpjes te vinden. Daarna kun je meteen gaan zoeken naar metalen voorwerpen in het water.

Technische specificaties

  • Trekkracht: Allround / 4x70KG
  • Materiaal: neodymium
  • Aantrekkingskracht: verrijkend

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Magnetar Easy is dat er sprake is van een verrijkende aantrekkingskracht: je vangkans is op deze manier een stuk groter. Verder is het zeer goed mogelijk om roestige objecten te vangen. Een ander voordeel is de goede kwaliteit: het model is gemaakt van neodymium: een zeer sterk materiaal. Een mogelijk nadeel is echter dat deze magneet niet is voorzien van een behuizing. Dit maakt de vis magneet wat meer kwetsbaar en dit zorgt ervoor dat je hier extra voorzichtig mee om moet gaan. Anderzijds is zonder de behuizing de vangkans wel veel groter. Dit is een afweging welke je voor jezelf moet maken.

Conclusie Magnetar Easy

Deze Magnetar vismagneet is een uitstekende keuze wanneer je als magneetvisser een zo groot mogelijke vangkans wilt hebben. Deze magneet heeft geen behuizing en is daardoor aan alle kanten magnetisch. Hoewel de magneet op deze manier ook kwetsbaarder is, is het alsnog een goede keuze om dit model aan te schaffen. Een ander goed verkopend model is de Magnetar Hardcore.