Magnetar Hardcore vismagneet

Wil je geen metaaldetector kopen, maar liever grote metalen voorwerpen uit het water vissen? Je hebt dan baat bij het aanschaffen van een goede vismagneet. Een van de mogelijkheden in dit geval is de Magnetar Hardcore. Deze magneet is niet alleen sterk, maar heeft ook een allround aantrekkingskracht en is voorzien van een perfect werpgewicht. Wil je meer weten over dit model? Hier lees je alles wat je moet weten.

Magnetar Hardcore

Magnetar Hardcore vismagneetMagnetar is een van de topmerken waar je terecht kunt voor het aanschaffen van een vismagneet. Zoals de naam al doet vermoeden is de Hardcore een zeer krachtige magneet waarmee je grote voorwerpen uit het water kunt vissen. Doordat er geen sprake is van een behuizing biedt deze magneet extra veel vangkans: hiermee kun je volop metalen voorwerpen uit meren, beken, kanalen en grachten vissen.

Om de Magnetar vismagneet te bedienen hoef je de magneet alleen maar uit de verpakking te halen en een touw vast te maken aan het oog. Gebruik bij voorkeur een touw van 8 mm dik. Daarna laat je de magneet aan het touw in het water zakken: de magneet doet de rest. Heb je een voorwerp te pakken? Dan kun je deze daarna ook eenvoudig omhoog trekken.

Technische specificaties

  • Trekkracht: allround 600 kg
  • Materiaal: neodymium
  • Aantrekkingskracht: 4x verrijkende aantrekkingskracht

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van een vismagneet als deze is dat deze magneet een grote vangkans biedt. Dit komt omdat er geen sprake is van een behuizing: dit zorgt ervoor dat bijna de gehele magneet werkt bij het aantrekken van metalen objecten. Het maakt daarnaast niet uit of je te maken hebt met grote of kleine objecten: alles wordt gepakt door de Magnetar Hardcore. Dit type heeft echter als nadeel dat het ontbreken van de behuizing ervoor zorgt dat je een wat minder sterke vismagneet hebt, in de zin dat het materiaal minder goed is beschermd. Er is daarmee een kans dat je minder lang kunt doen met je magneet.

Conclusie Magnetar Hardcore

In je zoektocht naar een extreem krachtige magneet is de Magnetar Hardcore zeker een aanrader. Deze magneet is niet alleen krachtig, maar hecht zich ook aan ieder object, aan alle kanten van de magneet. Je hebt dan ook veel baat bij het aanschaffen dit model. Tevens kun je natuurlijk vismagneten vergelijken, want misschien is de Magnetar Terror of de Maxx-ELX vismagneet ook wel iets voor jou.