Magnetar Terror vismagneet

Een goede vismagneet is zeer belangrijk bij het opvissen van metalen voorwerpen uit het water. Is magneetvissen jouw hobby en ben je op zoek naar de juiste onderdelen om deze hobby zo goed mogelijk uit te voeren. Een van je opties is dan de Magnetar Terror. Wil je meer weten over deze magneet zodat je kunt bepalen wat de beste keuze is voor het magneetvissen? Hier lees je de belangrijkste informatie.

Magnetar Terror

Magnetar Terror vismagneetDe Magnetar Terror is een magneet met een zeer goede trekkracht: er is sprake van een verrijkende aantrekkingskracht, waardoor je in totaal tot wel 1000 kg aan trekkracht krijgt. Het model is gemaakt van 100% neodymium en heeft daardoor een magnetisch vangveld als een bal om de magneet heen. Dit zorgt voor de optimale vangkans.

Het bedienen van deze magneet heb je zo onder de knie. Het is geen kinderspel, waardoor het belangrijk is om hier voorzichtig mee om te gaan. Daarnaast is deze vismagneet van Magnetar voorzien van een oog waar je een touw aan vast kunt maken. Gebruik hiervoor een touw van 8 of 10 mm. Laat het magneet zakken in het water om zo het gewenste metaal op te vissen.

Technische specificaties

  • Trekkracht: allround (4x 250 kg)
  • Materiaal: neodymium
  • Aantrekkingskracht: verrijkend

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van deze vis magneet is dat je te maken hebt met een zeer verrijkende aantrekkingskracht: de vangkans is op deze manier heel groot. Het is niet voor niets dat een magneet als de Magnetar Terror ook wordt gebruikt door de politie. We kijken hier dus naar een zeer krachtige magneet die niet zomaar voor iedereen te gebruiken is. Zo wordt het afgeraden om de magneet door kinderen te laten gebruiken. Kinderen kunnen beter aan de slag met bijvoorbeeld de Magnetar Classic 110 vismagneet.

Conclusie Magnetar Terror

Met een magneet als deze ben je verzekerd van kracht en kwaliteit. Je kunt onder andere profiteren van een zeer grote vangkans: je bent in staat om zeer mooie en grote voorwerpen te vangen. Maar ook met de nog krachtiger Magnetar The Beast kun je zware dingen naar boven halen.