Magnetar The Barbarian vismagneet

Wil je een goede vismagneet kopen? Als professionele magneetvisser is het logisch dat je voor niets minder dan het beste wilt gaan. In dit geval is het ook aan te raden om een kwalitatieve magneet aan te schaffen en de kans is groot dat de Magnetar The Barbarian aan jouw wensen voldoet. Hier lees je alles wat je moet weten over dit model van de fabrikant en kun je heel gemakkelijk en snel een keuze maken.

Magnetar The Barbarian

Magnetar The Barbarian vismagneetMet de Magnetar The Barbarian kies je voor een zeer sterke en krachtige magneet: op dit moment de krachtigste in Europa. Hiermee is het mogelijk om zeer grote objecten uit het water te vissen: niets is te gek. Met deze magneet is het wel belangrijk om zeer voorzichtig te werk te gaan, mede door de zeer grote kracht van de magneet. Gebruik van dit type door kleine(re) kinderen raden wij dan ook uitdrukkelijk af.

De bediening van deze vismagneet spreekt verder voor zich. Maak een touw vast aan het oog van de magneet: hiermee kun je hem naar beneden laten zakken en ook weer naar boven trekken. Zodra je op een metalen voorwerp bent gestuit kun je deze naar boven trekken aan het touw.

Technische specificaties

  • Trekkracht: allround (4×400 kg)
  • Materiaal: neodymium
  • Aantrekkingskracht: verrijkend

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van deze Magnetar magneet is de kracht: het is niet voor niets de krachtigste magneet die in Europa verkrijgbaar is. Je kiest voor een extreem sterke magneet waarmee je letterlijk alles kunt opvissen. Zelfs de grootste objecten zijn geen match voor deze vismagneet. Een nadeel van de het model is echter dat deze magneet niet voor iedereen geschikt is: het gebruik is op eigen risico. De magneet is bijvoorbeeld niet geschikt voor kinderen, maar als beginner doe je er ook goed aan om eerst een wat minder krachtige magneet te kiezen.

Conclusie Magnetar The Barbarian

Met een magneet als de Magnetar The Barbarian kies je voor kwaliteit en kracht. Ben jij een magneetvisser met ervaring? Dan is het zeker een aanrader om dit model te kopen. Zoek je een wat goedkoper model, dan is de Maxx-ELX vismagneet misschien wel een goede keuze!