Magnetar The Beast vismagneet

Ben jij op zoek naar een goede vismagneet? Je bent dan in de gelegenheid om een magneet als de Magnetar The Beast aan te schaffen. Wat is de Magnetar The Beast precies en in hoeverre profiteer je van de voordelen die deze magneet met zich meebrengt? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over deze vismagneet.

Magnetar The Beast

Magnetar The Beast vismagneetZoals de naam al doet vermoeden is de Magnetar The Beast een zeer krachtige magneet die je gebruikt voor het magneetvissen. Deze magneet heeft een allround aantrekkingskracht en zorgt hiermee voor een grotere vangkans. Verder heeft het model een perfect werpgewicht, is de magneet zeer sterk en is er sprake van een direct magneetoppervlak.

De bediening van deze Magnetar vismagneet is  daarbij erg eenvoudig: maak een touw van 10 mm vast aan het oog en laat de magneet zakken in het water. De magneet doet de rest van het werk! Het enige wat jij nog hoeft te doen is de magneet naar boven trekken met het voorwerp eraan. Wil je weten hoe je het best een touw aan de vis magneet bevestigt? Kijk dan bijvoorbeeld eens op Youtube waar verschillende hobbyisten je precies laten zien hoe je dit moet doen.

Technische specificaties

  • Trekkracht: allround 1400KG
  • Materiaal: neodymium
  • Aantrekkingskracht: 6x meer verrijkend

Voor- en nadelen

De Magnetar The Beast is een zeer krachtige vismagneet: nog krachtiger dan de Hardcore en Terror magneten. Hiermee kies je dan ook voor absolute topkwaliteit. De magneet is iets zwaarder, waardoor hij extra diep in de modder of het slib kan komen. Je bent hierdoor beter in staat bij dieperliggende objecten te komen. Een mogelijk nadeel van het model is dat deze magneet zeer sterk is en daardoor niet geschikt voor kinderen. Ook als je voor het eerst gaat magneetvissen is het niet aan te raden om meteen voor de dit type te kiezen; het is beter om iets lager te starten, zodat je langzamerhand kunt wennen aan het gebruik van de magneet. Ook is er geen sprake van behuizing waardoor de magneet iets gevoeliger is voor stoten en beschadigingen.

Conclusie Magnetar The Beast

Met deze vismagneet kies je voor een zeer krachtige magneet die je als gevorderde magneetvisser optimaal kunt gebruiken. Ontdek zelf de vele voordelen van het model en schaf deze zeer sterke magneet aan! Uiteraard kun je ook kiezen voor andere goede vismagneten zoals de Magnetar The Barbarian.