Metaaldetector Expert

Magnetar Vismagneet kopen?

Magnetar vismagneet

Magnetar is een van de meest bekende fabrikanten op het gebied van vismagneten. En daarbij komt ook nog dat een Magnetar vismagneet zicht op dit moment ook tot een van de beste merken mag rekenen. Het merk bestaat al een aantal jaren en heeft een duidelijke missie: het produceren van de best mogelijke vismagneten. Het assortiment van de fabrikant is inmiddels zeer uitgebreid en je hebt dan ook genoeg keuze uit meerdere modellen. En goed om te weten: bij de producent heb je een 100% kwaliteitsgarantie.

De beste Magnetar vismagneten

Magnetar vismagneetWaar Magnetar enkele jaren geleden begon met een vismagneet, is het inmiddels goed mogelijk om uit een zeer groot assortiment te kiezen. De vismagneten van Magnetar zijn verkrijgbaar in diverse categorieën. Zo is het mogelijk om een klassieke vismagneet aan te schaffen, een bulldog vismagneet en een allround magneet. Verder is het mogelijk om een Magnetar vismagneet te kiezen op basis van trekkracht: hierdoor weet je meteen wat je aan een vismagneet hebt. De trekkracht loopt uiteen van 100 kg tot 800 kg. Er is dan ook voor ieder wat wils.

Het bedrijf blijft de vis magneten verbeteren en zorgt er dan ook voor dat klanten altijd kunnen profiteren van de beste kwaliteit bij het magneetvissen. Je hebt veel baat bij het kiezen van een kwalitatieve magneet, omdat je op deze manier verzekerd bent van de beste resultaten. Waar je ook naar op zoek gaat: in het assortiment van het bedrijf is altijd wel een goede vismagneet te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Wat zijn de voordelen van Magnetar vismagneten?

Als grootste voordeel van de deze vismagneten kun je de kwaliteit noemen. Er zijn een aantal manieren waardoor je weet dat met kwalitatieve vis magneten te maken hebt. De producent laat de magneten van tevoren grondig testen met goede apparatuur voor de meting van de trekkracht. Dit betekent dat je verzekerd kunt zijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn de magneten stuk voor stuk gemaakt van het materiaal neodymium: dit is een sterk materiaal waarmee de beste magneten worden gemaakt. Ook in dit geval ben je verzekerd van goede kwaliteit. De levensduur van Magnetar vismagneten is lang: je investeert dan ook in een goede aankoop waar je heel wat jaren mee kunt doen.

Hoe werkt een Magnetar vismagneet?

Een Magnetar vismagneet werkt erg gemakkelijk. Aan iedere magneet zit een oog: door dit oog kun je een touw steken en deze goed vastmaken. Vervolgens neem je de magneet mee naar het water, waar je deze naar beneden laat zakken. Zodra je op een metalen voorwerp terecht komt, zal deze zich hechten aan de magneet. Je kunt vervolgens de magneet met het voorwerp aan het touw naar boven trekken. Daar kun je zien wat jouw vondst is: dit kunnen munten zijn, maar ook grotere metalen voorwerpen. Er ligt heel veel in grachten, meren, beken en kanalen.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Denk je erover om Magnetar vismagneten te kopen? Dan is het goed om te weten dat de keuze hebt uit verschillende soorten magneten. Het is belangrijk om te weten welke trekkracht de juiste is voor de voorwerpen die jij wilt vinden tijdens het magneetvissen. Een trekkracht van 100 kg is bijvoorbeeld ideaal voor kinderen (Magnetar Classic 110, Magnetar Classic 200), maar wanneer je voor het zwaardere geschut gaat is het slim om voor een hogere trekkracht te kiezen (Magnetar Classic 300, Magnetar Classic 400, Magnetar Easy en Magnetar Bulldog 500 of 800).

Natuurlijk is jouw budget ook belangrijk: over het algemeen zijn de standaard vismagneten van Magnetar niet enorm duur, maar hoe hoger de trekkracht, hoe hoger de prijs. Daarnaast zijn ook de klassieke magneten vaak goedkoper dan de allround magneten zoals de Magnetar Hardcore, Magnetar Terror, Magnetar The Beast en de Magnetar The Barbarian. Het is belangrijk om te weten wat jij nodig hebt: op basis daarvan kun je ook bepalen hoeveel geld jij wilt uitgeven. Het is op deze manier een stuk makkelijker om een goede keuze te maken. Let er ook op dat het gebruik van een magneet gevaarlijk is wanneer het onweert. Wanneer jij een pacemaker draagt moet je ook altijd oppassen met het gebruik van een Magnetar vismagneet.

Belangrijkste gegevens over de Magnetar vismagneten in één oogopslag:

  • Uitgebreid geteste vismagneten voor de beste kwaliteit
  • Voor iedereen een geschikte vismagneet te vinden
  • Vismagneten voor een prima prijs