Maxx-ELX vismagneet

Op zoek naar een goede magneet voor jouw nieuwe hobby magneetvissen? Dan is het zeker slim om voor een kwalitatieve vismagneet te kiezen, die jou helpt met het vinden van waardevolle objecten. Een van de opties die jij hebt is de Maxx-ELX vismagneet. Wil je meer weten over deze vismagneet? Hieronder lees je alles wat je moet weten.

Maxx-ELX

Maxx-ELX vismagneet 400kgDe Maxx-ELX is een sterke magneet welke vooral kleinere objecten zeer sterk aantrekt. Het vinden van munten, messen, medailles, zwaarden, kluizen en andere zaken haal je dan ook heel gemakkelijk uit het water. De vismagneet is gemaakt van neodymium, waardoor het zeer sterk is en ook een lange levensduur heeft. Daarbij is het model, net als alle andere vismagneten, voorzien van een oog. Hier kun je een touw aan bevestigen.

Het model heeft aan beide zijden een oog waar je het touw doorheen kunt doen. Let er wel op dat je het touw goed vastmaakt, zodat je de magneet niet verliest. Is dit eenmaal gebeurd, dan laat je het touw langzaam naar beneden zakken. Zodra je op iets gestuit bent kun je de magneet met het voorwerp aan het touw weer omhoog trekken.

Technische specificaties

  • Trekkracht: 400 kg
  • Materiaal: neodymium

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van deze goede vismagneet is dat je standaard een touw meegeleverd krijgt. Deze hoef je dan ook niet apart nog te bestellen. Het model heeft daarnaast een goed gewicht, waardoor het heel makkelijk is de magneet in het water kan worden gegooid. Je vindt dus altijd wel iets met deze magneet, al moet je wel een beetje geluk hebben. Daarnaast heeft de vismagneet van Maxx-ELX een zeer magnetische aantrekkingskracht, waardoor het af te raden is om deze magneet te gebruiken wanneer je geen ervaring hebt. Ook is deze magneet niet geschikt voor kinderen.

Conclusie Maxx-ELX

Met de Maxx-ELX vismagneet kies je voor een kwalitatieve magneet waarmee je heel veel soorten metalen kunt opvissen uit beken, havens, rivieren of grachten. Wanneer je een soortgelijk model wilt hebben maar minder wilt betalen is het ook mogelijk om voor de Magnetar Bulldog 500 of de Magnetar Classic 400 te kiezen.