MD metaaldetector accessoirespakket

Voor het eerst starten met zoeken naar metalen voorwerpen? Dan is het altijd aan te raden om voor een starterspakket aan accessoires te kiezen. Eerst is het belangrijk om een goede metaaldetector aan te schaffen. Hiervoor kun je bij meerdere merken terecht: het is aan jou om te bepalen welke metaaldetector bij jou past. Zodra je een detector hebt gevonden, is het zeker van belang om een accessoirespakket aan te schaffen. Een MD metaaldetector accessoirespakket is een van jouw mogelijkheden. Je schaft hiermee meteen alles aan wat je nodig hebt. Hier lees je alles wat je moet weten over dit starterspakket met accessoires.

Wat zit er in het pakket?

In het pakket zitten meerdere onderdelen die je zeker nodig hebt wanneer je met een metaaldetector op pad gaat om naar waardevolle objecten te zoeken. Het MD metaaldetector accessoirespakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Hoofdtelefoon: de hoofdtelefoon heeft een luxe oorschelp verbind je met een metaaldetector zodat je altijd en overal het geluid hoort van de detector wanneer deze op een voorwerp is gestuit. De hoofdtelefoon is voorzien van een volumeregelaar.
  • Zeefscheppen: er zitten twee zeefscheppen in de tas. De eerste is groot en is te gebruiken onder water en op het strand. De tweede is kleiner en kun je gemakkelijk gebruiken om vondsten op het zand op te graven.
  • Metaaldetector draagtas: het MD metaaldetector accessoirespakket is voorzien van een metaaldetector draagtas. Hier kun je jouw metaaldetector na gebruik heel gemakkelijk opbergen, zodat je lange tijd kunt genieten van een metaaldetector.

Voor- en nadelen

MD metaaldetector accessoirespakketEr zitten een aantal grote voordelen aan het aanschaffen van het MD metaaldetector accessoirespakket. In de eerste plaats koop je in één keer meerdere artikelen die je nodig hebt wanneer je met je metaaldetector op pad gaat. Vooral wanneer je op het strand gaat zoeken naar waardevolle objecten is het een aanrader om voor dergelijke metaaldetector accessoires te kiezen. Met de meegeleverde zeefscheppen is het een stuk makkelijker om objecten op te graven nadat je ze met de metaal detector gedetecteerd hebt.

Een mogelijk nadeel van het MD metaaldetector accessoirespakket is dat niet alle onderdelen erbij zitten die je nodig hebt. Onder andere een pinpointer en digger zijn onmisbaar. Wanneer je een metaaldetector hebt met ingebouwde pinpoint-functie heb je geen pinpointer nodig. Verder zijn de zeefscheppen alleen handig wanneer je op het strand gaat zoeken. Wanneer je in het bos of op een andere locatie gaat zoeken heb je hier niet heel veel aan. Een derde nadeel is dat het MD metaaldetector accessoirespakket gemaakt is voor beginners: als gevorderde detectorist is het pakket redelijk eenvoudig. Het pakket is niet voorzien van een vondstentas; ook aan te raden wanneer je gaat zoeken naar waardevolle objecten.

Conclusie

Het MD metaaldetector accessoirespakket is vooral aan te raden wanneer je een beginnende metaaldetectorist bent die vooral tijdens een vakantie op het strand gaat zoeken naar waardevolle objecten. Je doet er wel goed aan om nog een vondstentas aan te schaffen waar je jouw bodemvondsten kunt opbergen. Wil je zelf nog losse accessoires bijkopen, kijk dan eens naar de Root Assassin Model 6 of de Nokta Makro Digger.