Minelab vondstentas

Als metaaldetectorist heb je veel baat bij een goede vondstentas. Of je nu een hobbyist bent of een professional: wanneer je iets hebt gevonden wil je dit voorwerp natuurlijk goed opbergen. In dit geval doe je er goed aan om een vondstentas aan te schaffen. Hier kun je al jouw gevonden objecten in kwijt. Ze zijn niet alleen veilig, maar ook een stuk makkelijker om met je mee te nemen. Een goede tas is niet alleen ruim genoeg, maar ook licht van gewicht en voorzien van de nodige extra’s. Een van de vondstentassen die aan deze eisen voldoet is de Minelab vondstentas. Hier lees je alles wat je moet weten over deze tas.

Minelab vondstentasMinelab Finds Pouch

Met de Minelab Finds Pouch kies je voor een tas die er net wat anders uitziet dan de meeste andere vondstentassen van merken als Garrett, Quest en Nokta Makro. De tas van Minelab is aan de onderzijde breder en is heeft daarnaast ook een meer ronde vorm. Het is hierdoor goed mogelijk ook wat grotere objecten op te bergen in deze tas. De ruimte in deze tas is dan ook een van de redenen waarom deze tas zo populair is.

In de doos

  • Minelab vondstentas
  • Handleiding

Voor- en nadelen

Een vondstentas als de Minelab vondstentas heeft verschillende voordelen. In de eerste plaats is de tas zeer ruim, een stuk ruimer dan veel andere tassen in deze categorie. Je kiest daarnaast voor een luxe uitvoering. De tas is voorzien van meerdere vakken en biedt ook de mogelijkheid om een pinpointer en andere zaken op te bergen. Zo kun je alles meenemen wat je nodig hebt tijdens je zoektochten. Een mogelijk nadeel van het tasje is dat de tas wat meer uitsteekt dan andere tassen. Dit hoeft niet direct nadelig te zijn, maar de tas kan hierdoor wel wat meer in de weg zitten tijdens het zoeken.

Conclusie Minelab vondstentas

Met de Minelab Finds Pouch kies je niet alleen voor luxe, maar ook voor kwaliteit. De tas is ruim uitgevoerd en is voorzien van meerdere vakken en extra’s. Het is met deze tas makkelijker dan ooit om je gevonden objecten op te bergen. De Minelab vondstentas is dan ook zeker een aanrader. Houdt wel rekening met het mogelijke uitsteken van de tas. Ook zou je eens kunnen kijken naar de Garrett Keepers Finds Box als extra metaaldetector accessoire.