Nokta Makro Gold Kruzer metaaldetector

Op zoek naar een geavanceerde metaaldetector? Er zijn in dat geval heel wat mogelijkheden waarvoor je kunt kiezen. Er zijn meerdere topmerken met innovatieve modellen in het assortiment. Toch is het slim om je opties te vergelijken en op basis daarvan de juiste keuze te maken. In je zoektocht naar een kwalitatieve metaaldetector zijn er meerdere modellen die mogelijk aan jouw eisen voldoen. Een van de opties die je hebt is de Nokta Makro Gold Kruzer metaaldetector, een kwalitatief en veelzijdig apparaat met een zeer hoge werkfrequentie, dus goed uitgerust voor zoektochten naar goud. Meer weten over deze detector? Hier lees je alle informatie!

Nokta Makro Gold Kruzer metaaldetector

Zoals de naam al doet vermoeden is de Nokta Makro Gold Kruzer een metaaldetector waarmee je ook de kleinere goudklompjes kunt detecteren. De hoge gevoeligheid van de waterdichte zoekspoel zorgt ervoor dat zelfs de kleine nuggets niet over het hoofd worden gezien. Dit maakt de metaal detector zeer geschikt voor de fanatieke goudzoeker. Ook andere sieraden zijn eenvoudig te detecteren. Het maakt daarnaast niet uit op welk type grond je gaat zoeken: zelfs op zwaar gemineraliseerde grond werkt dit toestel uitstekend.

In de doos

 • Nokta Makro Gold Kruzer
 • 2x Zoekspoel + 2x beschermhoes
 • Hoofdtelefoon
 • Oplaadkabel
 • Handleiding

Installatie van de Nokta Makro Gold Kruzer

Er is geen lastige installatie nodig voor het gebruik van je metaaldetector. Het is aan te raden om de handleiding door te nemen, zodat je zeker weet dat je optimaal gebruik kunt maken van je nieuwe aanwinst. Let er wel op dat je over de juiste metaaldetector accessoires beschikt voordat je gaat zoeken.

Technische specificaties

 • Technologie: VLF
 • Zoekfrequentie: 61 kHz
 • Zoekstanden: 4 (Alle metalen, Fast, Boost, Micro)
 • Waterdichte zoekspoel: ja
 • Steel lengte: instelbaar van 111 cm tot 135,5 cm
 • Batterij: ingebouwde oplaadbare 3700mAh Li-Po batterij
 • Gewicht: 1,4 kg

Bediening en onderhoud

Nokta Makro Gold Kruzer metaaldetectorDe bediening van de Nokta Makro detector is erg eenvoudig. De menunavigatie van de Gold Kruzer is overzichtelijk en het bedieningselement steekt eenvoudig in elkaar waardoor je dit snel onder de knie hebt. Verder is deze detector ook gemakkelijk te gebruiken in het donker, dankzij de aanwezigheid van dimbare achtergrondverlichting. Door de aanwezigheid van verschillende standen kun je de machine naar eigen wens instellen om jouw zoektocht zo aangenaam mogelijk te maken.

Er is niet veel onderhoud nodig wanneer je voor deze gouddetector kiest. Het is onder andere aan te raden om de detector na gebruik goed op te bergen, zodat je zeker weet dat je het optimale uit de levensduur van je detector haalt. Kijk ook regelmatig naar de stand van de batterij, zodat je nooit met een lege batterij komt te staan.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Nokta Makro Gold Kruzer is dat deze detector is voorzien van heel veel handige functies. Denk hierbij aan de numerieke voorwerpidentificatie, de pinpoint-functie, diepte-indicatie en de zeer hoge reactie- en herstelsnelheid. Verder is de metaaldetector voor goud ook in het donker te gebruiken dankzij de aanwezigheid van flashlight verlichting. Verder is het toestel voorzien van automatische en handmatige grondbalans en groundtracking, waardoor de metaaldetector zich aan de grondsoort aanpast.

Zoek je vooral naar grotere metalen voorwerpen, dan kun je beter een ander type detector kopen. Maar zoek je een goede gouddetector, dan kent dit model eigenlijk geen noemenswaardige nadelen.

Conclusie Nokta Makro Gold Kruzer

De Nokta Makro Gold Kruzer is een zeer goede en veelzijdige metaaldetector waarmee je als beginner en als professional zeer goed uit de voeten kunt. De detector is geavanceerd, modern, uitgebreid en biedt heel veel handige extra’s waar je optimaal van kunt profiteren. Het is dan ook goed om te weten dat je met dit type kiest voor een van de beste metaaldetectors voor goud die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Zoek je daarbij een metaaldetector voor je zoon of dochter, kijk dan eens naar de Nokta Makro Mini Hoard of Midi Hoard.