Nokta Makro Invenio Pro metaaldetector

Het beste van het beste vinden kan op heel veel vlakken. En ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe metaaldetector is het goed mogelijk om voor een zeer kwalitatieve en innovatieve detector te kiezen die aan de belangrijkste eisen voldoet en daarnaast nog veel meer opties biedt. Een van de beste metaaldetectors van dit moment is de Nokta Makro Invenio Pro metaaldetector. Benieuwd waarom dit model tot de top behoort en of dit ook voor jou de beste keuze is? Hier lees je alle informatie over dit model.

Nokta Makro Invenio Pro metaaldetector

Met de komst van de Invenio Pro is een ware revolutie ontstaan in de wereld van de metaaldetectors. Deze metaaldetector van het merk Nokta Makro staat voor een van de grootste vooruitgangen in de metaaldetectie. Het model biedt visuele beeldweergave van het proces van metaaldetectie. Deze technologie is gebaseerd op de wensen van de consument en de Invenio is erin geslaagd om de consument unieke nieuwe mogelijkheden te bieden. Dit apparaat laat onder andere de vorm, diepte en afmetingen van het soort metaal zien waar de zoekschijf op stuit.

In de doos

  • Nokta Makro Invenio Pro

Installatie van de Nokta Makro Invenio Pro

De installatie van deze metaaldetector neemt nauwelijks tijd in beslag. Je kunt deze detector vrijwel meteen in gebruik nemen. Het is hierbij wel belangrijk om de handleiding door te nemen, zodat je zeker weet dat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden en instellingen. Zo kun je optimaal aan de slag gaan met je nieuwe aanwinst.

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekfrequentie: 5 kHz, 14 kHz, 20 kHz
  • Zoekstanden: 3 Non Motion + 3 Motion
  • Waterdichte zoekspoel: ja
  • Steel lengte: instelbaar van 121 tot 152 cm
  • Batterij: 5400 mAh Li-Po batterij
  • Gewicht: 1,7 kg

Bediening en onderhoud

Nokta Makro Invenio Pro metaaldetectorHet gebruik van deze detector van Nokta Makro heb je snel onder de knie. De bediening regel je op twee manieren: via het bedieningspaneel op de steel en het aparte systeemkastje dat je met je meedraagt. Met dit systeem zie je alle belangrijke informatie van het voorwerp en kun je op basis daarvan actie ondernemen. Je bent hierdoor snel in staat niet-gewenste objecten te elimineren.

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken van je metaal detector. Het is dan ook belangrijk om voor goed onderhoud van de metaaldetector te zorgen. Het is in ieder geval belangrijk om de zoekspoel schoon te maken na gebruik en de detector daarna veilig op te bergen. Verder is het belangrijk om de batterij in de gaten te houden, zodat je nooit met een lege batterij komt te staan tijdens een zoektocht.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van de Nokta Makro Invenio Pro is dat je te maken hebt met een revolutionair systeem waarmee je in staat bent nog beter prestaties te behalen, zonder dat dit je veel tijd kost. Je ziet tot in detail de informatie van het voorwerp waar je op gestuit bent. Na enige tijd bouw je ervaring op en kun je in een oogopslag zien of een voorwerp de moeite waard is. Verder is het metaaldetectie apparaat voorzien van heel veel andere functies zoals de Multi-Purpose voor het makkelijk detecteren van diverse doelen en kunstmatige intelligentie voor het bepalen van vormen en dieptes.

Een mogelijk nadeel van het apparaat is dat de prijs aan de hoge kant is. Dit maakt het mogelijk minder aantrekkelijk deze detector aan te schaffen. Toch is het goed om te weten dat je kiest voor een van de beste en meest nauwkeurige metaaldetectors die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Verder weegt de detector met kastje zo’n 2,4 kg en is hiermee aan de zwaardere kant.

Conclusie Nokta Makro Invenio Pro

Voor de echte professional die op zoek is naar een metaaldetector van topkwaliteit is de Nokta Makro Invenio Pro zeker een aanrader. De nieuwste technologieën, de snelheid en nauwkeurigheid van deze metaaldetector zijn bijna niet te evenaren. Voor de beste prestaties op hoog niveau kies je dan ook voor dit model. Een aantal goede en redelijk betaalbare modellen van andere merken zijn bijvoorbeeld de XP DEUS X35 RC WS4 22 en de QuestPro metaaldetector.