Nokta Makro Midi Hoard metaaldetector

Metaaldetectors zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor het voor iedereen mogelijk is een geschikt model te vinden. Ook wanneer je een kind blij wilt maken met een metaaldetector ben je in staat om een goed apparaat aan te schaffen. Een van de kinder metaaldetectors waar je voor kunt kiezen is de Nokta Makro Midi Hoard. Deze metaaldetector is het grote broertje van de Nokta Makro Mini Hoard en daarmee nog steeds betaalbaar, gebruiksvriendelijk en zeer licht van gewicht. Meer weten over deze metaal detector? Hier lees je alles wat je moet weten.

Nokta Makro Midi Hoard

De Nokta Makro Midi Hoard is een detector van het bekende merk Nokta Makro. Het is een ideaal instapmodel voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar. Het opvallende groene design is hip en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk is dit apparaat overal mee naartoe te nemen. Het toestel is eenvoudig in gebruik en heeft een handige display waarop je de belangrijkste informatie kunt aflezen. Deze detectiemachine heeft drie zoekstanden en heeft een steel die in lengte verstelbaar is.

In de doos

  • Nokta Makro Midi Hoard
  • 2x AA batterij
  • Handleiding

Installatie van de Nokta Makro Midi Hoard

Wil je de Nokta Makro Midi Hoard in gebruik gaan nemen? Dit is snel geregeld, omdat er geen ingewikkelde metaaldetector installatie nodig is. Wanneer je het toestel wilt gebruiken hoef je deze alleen maar aan te zetten. Daarnaast kun je de instellingen nog veranderen om zo meteen van start te gaan. Lees van tevoren de handleiding door zodat je op de hoogte bent van belangrijke informatie.

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekfrequentie: 15 kHZ
  • Zoekstanden: 3
  • Waterdichte zoekspoel: ja
  • Steel lengte: instelbaar
  • Batterij: 2x AA batterij
  • Gewicht: 880 gram

Bediening en onderhoud

Nokta Makro midi hoard kinderdetectorDe kindermetaaldetector is speciaal gemaakt voor kinderen en er is dan ook op gelet om het ontwerp zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Dit merk je meteen in de bediening: op het display lees je makkelijk en snel informatie af en met de knoppen onder het display voer je eenvoudig en snel veranderingen door. Door in het begin de handleiding te gebruiken krijg je het gebruik snel onder de knie.

Om zo lang mogelijk met de metaaldetector te doen is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hier zijn geen speciale zaken voor nodig: het is in ieder geval slim de detector na gebruik veilig en droog op te bergen. Daarnaast kun je na gebruik altijd de zoekspoel en display schoonmaken: zo weet je zeker dat je het optimale uit de levensduur van de metaal detector haalt.

Voor- en nadelen

De Nokta Makro metaaldetector heeft een aantal voordelen waar je optimaal van kunt genieten. In de eerste plaats is het apparaat zeer licht en daardoor heel gemakkelijk om te dragen en te gebruiken, ook voor kleinere kinderen. Verder is de detector voorzien van de belangrijkste functies, zoals discriminatie, audiotonen en een pinpoint-functie. Hiermee wordt het nog makkelijker om de plaats van het voorwerp nauwkeurig te bepalen.

Een mogelijk nadeel is in ieder geval niet dat het apparaat maar beperkt waterdicht is. Kinderen moeten hoeven dus niet op te letten wanneer ze in of in de buurt van water gaan zoeken.

Conclusie Nokta Makro Midi Hoard

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve metaaldetector voor kinderen is dit toestel zeker een goede keuze. De detector is betaalbaar, makkelijk te gebruiken en zeer licht van gewicht. Ook het opvallende design zal bij kinderen in de smaak vallen.