Nokta Makro Multi Kruzer metaaldetector

In je zoektocht naar een nieuwe metaaldetector zul je ontdekken dat je heel wat mogelijkheden hebt. Er zijn heel veel goede detectors waar je optimaal gebruik van kunt maken. Toch is het lastig om een goede keuze te maken. Op deze website heb je de mogelijkheid om meer informatie te lezen over verschillende modellen van de beste metaaldetector merken. Deze pagina bevat alle belangrijke informatie over de Nokta Makro Multi Kruzer metaaldetector. Dit model van het bekende A-merk heeft een aantal interessante functie waar je veel profijt van hebt. Lees hier meer over deze detector.

Nokta Makro Multi Kruzer metaaldetector

De Nokta Makro Multi Kruzer is een uitgebreide detector die van de belangrijkste basisfuncties is voorzien. Daarnaast zijn er een aantal extra’s waar je optimaal gebruik kunt maken. Deze detector is voorzien van een KR18c-zoekspoel: deze ontwikkelde zoekspoel negeert alle bierdoppen en andere ongewenste objecten van ijzer. Dit zorgt ervoor dat je veel gerichter kunt zoeken en daardoor alleen maar waardevolle spullen vindt. Het model betreft een multi-frequentie en waterdichte metaaldetector met drie zoekfrequenties.

In de doos

 • Nokta Makro Multi Kruzer
 • Zoekspoel + beschermhoes
 • Hoofdtelefoon
 • USB laadkabel
 • Handleiding

Installatie van de Nokta Makro Multi Kruzer

Om het toestel in gebruik te kunnen nemen is het altijd handig om de meegeleverde handleiding door te nemen. Daar staat alle belangrijke informatie in over het eerste gebruik van jouw nieuwe aanwinst. Ook kun je direct de juiste instellingen doorvoeren zodat je optimaal gebruik kunt gaan maken van je nieuwe aanwinst en op zoek kunt gaan naar mooie schatten.

Technische specificaties

 • Technologie: VLF
 • Zoekfrequentie: 5 kHz, 14 kHz, 19 kHz
 • Zoekstanden: 9 (Alle metalen, 2 Tone, 3 Tone, 4 Tone, Beach, Deep)
 • Waterdichte zoekspoel: ja
 • Steel lengte: instelbaar van 111 cm tot 135 cm
 • Batterij: 3700 mAh lithium polymeer batterij
 • Gewicht: 1,4 kg

Bediening en onderhoud

Nokta Makro Multi Kruzer metaaldetectorDeze Nokta Makro detector heeft een vrij eenvoudige bediening en dit maakt de detector ook zeer geschikt voor beginners. Je kunt in dit geval gebruik maken van de standaard basisinstellingen. Voor de ervaren gebruikers zijn er meer dan 6 zoekstanden en andere uitgebreide instellingen zoals mineralisatie-aflezing, tone-break en ijzermasker. Dit maakt het gebruik nog specifieker en de resultaten beter.

Op het gebied van onderhoudswerkzaamheden is het belangrijk om de metaaldetector na gebruik op het land of het strand onder de kraan af te spoelen. Zo maak je de detector weer schoon en kun je deze heel gemakkelijk en snel opbergen. Hiermee haal je het optimale uit de levensduur van de metaaldetector. Houd ook de batterij-stand in de gaten om te voorkomen dat je tijdens een zoektocht met een lege accu komt te staan.

Voor- en nadelen

Welke voordelen heeft de Nokta Makro Multi Kruzer? In de eerste plaats heeft deze detector een extreem dieptebereik. Kleine munten zijn tot 50 cm te detecteren en grote voorwerpen tot twee meter. Verder is de detector voorzien van een innovatief softwaresysteem waardoor je altijd up-to-date bent en beschikt over de nieuwste software en updates. Een ander voordeel is dat het metaaldetectie apparaat ook geschikt is voor op het strand en tot 3 meter onder water. De 9 zoekstanden van deze metaaldetector maken het mogelijk om zeer gedetailleerd op zoek te gaan naar waardevolle objecten.

Er zitten niet veel noemenswaardige nadelen aan deze metaaldetector. Een mogelijk minpunt zou kunnen zijn dat er geen sprake is van zoekspoel verlichting. Tip: wacht je op de juiste metaaldetector aanbieding, dan krijg je er vaak nog extra accessoires bij zoals een pet of extra accu.

Conclusie Nokta Makro Multi Kruzer

Met de Nokta Makro Multi Kruzer kies je voor een metaaldetector die van de belangrijkste basisfuncties is voorzien. Deze detector heeft een flink dieptebereik, is voorzien van een innovatieve zoekspoel en heeft nog meer voordelen waar je van kunt profiteren. Voor zowel de beginnende als de professionele metaaldetectorist is deze metaal detector dan ook zeker een aanrader. Heb je echter genoeg budget ter beschikking, kijk dan eens naar de Garrett ATX metaaldetector.