Nokta Makro Pointer pinpointer

In je zoektocht naar een goede pinpointer heb je heel wat mogelijkheden. Een van de opties die je hierbij hebt is de Nokta Makro Pointer. Deze pinpointer is niet alleen voorzien van de belangrijkste eigenschappen die een pinpointer tegenwoordig moet hebben, maar heeft ook handige extra’s waar je gebruik van kunt maken. Op deze pagina lees je alle belangrijke informatie over dit model en ben je in staat om een goede vergelijking te maken met andere pinpointers. Je bent daardoor verzekerd van een geschikt apparaat die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Nokta Makro Pointer

Nokta Makro PointerWe kijken hier naar een pinpointer die al menig metaaldetectorist heeft doen verbazen. De pinpointer heeft een zeer goed bereik en het is daarnaast mogelijk om de gevoeligheid zeer hoog te zetten. Het is mogelijk het apparaat tot een diepte van 1 meter onderwater te gebruiken. Je kunt het toestel na gebruik ook heel gemakkelijk onder de kraan afspoelen, zodat er geen viezigheid blijft zitten en je de levensduur van je nieuwe aanwinst verlengt.

Het is vrij eenvoudig om de Nokta Makro Pointer te bedienen. Deze pinpointer is een perfect hulpmiddel om te gebruiken naast je metaaldetector. Je kunt heel gemakkelijk het gevoeligheidsniveau inschakelen en daarnaast is het in het donker ook mogelijk de LED verlichting aan te zetten.

In de doos

  • Nokta Makro Pointer
  • Vondstentas
  • Draagtas
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekfrequentie: 11,6 kHz
  • Waterdicht: ja
  • Batterij: 1x 9V batterij

Voor- en nadelen

Met deze Nokta Makro metaaldetector kies je voor een kwalitatieve pinpointer die vooral bekend staat om het grote bereik: het is een van de pinpointers met het grootste bereik. Daarnaast is het ook voordelig dat je dit model tot een meter onder water kunt gebruiken. Dit biedt extra gemak en extra mogelijkheden, bijvoorbeeld tijdens een vakantie bij zee of een mooi meer. Maar heeft deze kleine metaal detector dan ook nadelen? Een mogelijk nadeel is dat de prijs voor de pinpointer wat aan de hoge kant is; je krijgt hier wel een kwalitatief model voor terug waarmee je jouw zoektochten naar waardevolle objecten een stuk makkelijker maakt.

Conclusie Nokta Makro Pointer

Een pinpointer als de Nokta Makro Pointer is een goede aanvulling op je metaaldetector: het wordt een stuk makkelijker om de exacte locatie van verborgen objecten te achterhalen. Wanneer je nog geen pinpointer hebt aangeschaft is het zeker de moeite waard om het toestel aan te schaffen. Maar wellicht is de Garrett Pro Pointer 2 pinpointer ook een geschikt model voor jou.