Nokta Makro Finds Pouch

Met een kwalitatieve vondstentas maak je iedere zoektocht met je metaaldetector nog makkelijker. Heb je geen tas, dan moet je de gevonden voorwerpen in je zakken doen en daarnaast ook extra accessoires in de hand houden of ergens aan vastmaken. Je maakt het voor jezelf een stuk aangenamer wanneer je voor een vondstentas kiest. Hier lees je meer over de Nokta Makro Pouch.

Nokta Makro Finds PouchNokta Makro Pouch

Een van de bekendere merken op het gebied van metaaldetectors is Nokta Makro. Dit merk heeft niet alleen verschillende goede metaaldetectors op de markt gebracht, maar biedt ook verschillende accessoires aan, zoals pinpointers, diggers en vondstentassen. De Nokta Makro vondstentas is een tas die is voorzien van drie zakken. Je hebt dus genoeg opties om je bodemvondsten op te bergen. De stoffen band aan de voorzijde biedt de mogelijkheid om meerdere spullen in op te bergen, zoals een pinpointer. Het is tot slot mogelijk de tas om de middel en over de schouder te dragen.

In de doos

  • Nokta Makro Pouch
  • Handleiding

Voor- en nadelen

Een voordeel van de Nokta Makro Finds Pouch is dat deze tas is voorzien van een binnenzak: hier kun je afval in doen, maar het is ook mogelijk om hier vondsten apart in te zetten. Verder heeft deze tas een afneembare en verstelbare riem van 77 cm tot 140 cm. Je kunt gebruik maken van de stoffen band om je pinpointer of graafgereedschap te bevestigen. Dit maakt de Nokta Makro Pouch zeer veelzijdig.

Een mogelijk nadeel van deze metaaldetector accessoire is dat de tas wat aan de grote kant is: dit kan in sommige gevallen als hinderlijk ervaren worden. Het gebruik van de tas is ook een kwestie van wennen: na verloop van tijd merk je niets meer van de tas en ervaar je alleen nog maar de voordelen.

Conclusie Nokta Makro vondstentas

We kijken hier naar een kwalitatieve tas met meerdere functies: je kunt gebruik maken van meerdere zakken, de stoffen band voor extra onderdelen en daarnaast is er sprake van een verstelbare en afneembare riem. Het is dan ook zeker aan te raden voor hobbyisten om deze tas aan te schaffen. Een ander type tas in schutkleuren is de Garrett Camo.