Nokta Makro Premium Digger

Geen enkele beperking meer bij het zoeken naar metalen voorwerpen? Een van de manieren waarop je het voor jezelf een stuk makkelijker maakt, is door het aanschaffen van een digger. Een digger is de manier om goed te kunnen graven in harde en zware bodems; hier krijg je bij metaaldetectie soms mee te maken. Het is dan ook slim om een goede digging tool te vinden waarmee je voor extra gemak zorgt. Een van je opties is de Nokta Makro Premium Digger. Meer weten? Hier lees je alle belangrijke informatie die jou helpt bij het maken van een keuze.

Nokta Makro Premium Digger

Nokta Makro Premium Digger grasmesWe kijken hier naar een grasmes van zeer goede kwaliteit. Het mes is gemaakt van roestvrij staal, heeft links en rechts een kartel zaagsnede en biedt daardoor extra gemak in het graven in gras en door wortels in de grond. Dit betekent dat niets je nog in de weg staat in het vinden van de mooiste voorwerpen in de grond.

Het hulpmiddel biedt de mogelijkheid om snel door harde bodems te graven. De bediening spreekt dan ook voor zich: steek het grasmes in een harde bodem om zo een object los te maken uit de grond. Daarnaast is het met dit mes mogelijk de diepte van een object te meten tot 6 inches.

In de doos

  • Nokta Makro Premium Digger
  • Handleiding

Specificaties

  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Lengte mes: 18,5 cm
  • Breedte mes: 4,5 cm
  • Staaldikte: 2 mm

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van deze tool is dat je met dit grasmes kiest voor zeer goede kwaliteit. Het mes is gemaakt van sterk roestvrij staal, biedt meerdere kartel zaagsnedes en biedt de mogelijkheid om de diepte van een object te meten. Deze digging tool wordt geleverd in een holster met heupbevestiging. Een mogelijk nadeel van deze digger is dat het handvat mogelijk als wat minder ergonomisch wordt ervaren dan bij andere diggers.

Conclusie Nokta Makro Digger

De Nokta Makro Premium Digger is een kwalitatieve digger die het jou makkelijker maakt om door harde grond, gras en wortels te graven. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om objecten op te graven: het is dan ook een aanrader om voor dit grasmes te kiezen. Andere digging tools die je eens zou kunnen bekijken zijn de Garrett Edge Digger en de White’s Digger.