Nokta Makro RS pinpointer

Op zoek naar een goede pinpointer en wil je een pinpointer kopen? Pinpointers zijn onmisbaar wanneer je jouw zoektochten met je metaaldetector aangenaam en makkelijk wilt maken. Zodra je iets met je metaaldetector hebt gedetecteerd; kun je je schep erbij pakken en op de juiste plek graven. Een pin pointer gebruik je vervolgens om dit hoopje zand te controleren, zodat je snel jouw voorwerp te pakken hebt. Goede pinpointers zijn er in tal van soorten: de Nokta Makro RS is er een van. Wil je meer weten over dit model? Je kunt hier terecht voor alle belangrijke informatie over dit apparaat.

Nokta Makro RS

Nokta Makro RS pinpointerDe Nokta Makro RS is een pinpointer van hoge kwaliteit. Deze pinpointer wordt geleverd met een riemholster, zodat je deze gemakkelijk mee kunt nemen tijdens je zoektocht met de metaal detector. Dit toetel geeft met een trilling of geluidssignaal de vondst aan. Het merk Nokta Makro staat bekend om de professionele metaaldetectors en pinpointers: dit apparaat hoort hier dan ook zeker bij. Met 4 gevoeligheidsniveau’s is deze mini metaaldetector aanwinst voor iedere detectorist.

In de doos

  • Nokta Makro RS
  • Riemholster
  • Vondstentas
  • Batterij
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Zoekfrequentie: 8,8 kHz
  • Waterdicht: ja (voorste gedeelte)
  • Batterij: 1x 9V batterij

Bediening & voor- en nadelen

Deze Nokta Makro metaaldetector is vrij eenvoudig te bedienen. Zodra je iets in de grond hebt gedetecteerd met je metaaldetector, komt de pinpointer aan bod. Dit model gebruik je om in de opgegraven grond te zoeken. Met het voorste gedeelte kun je in de grond prikken: zodra het detectie apparaat op het voorwerp stuit, hoor je een geluidssignaal of trillingen.

Er zitten een aantal grote voordelen aan de Nokta Makro RS. In de eerste plaats is deze pinpointer van professionele kwaliteit: je kunt er dus van verzekerd zijn dat je voor een goed model kiest. Daarnaast is het voorste gedeelte van de pin pointer waterbestendig. Ook wordt het toestel geleverd met een riemholster waarmee je de pinpointer gemakkelijk mee kunt nemen. De mini detectiemachine is ook uitgerust met een handige LED zaklamp. Heeft hij dan ook nadelen? Een mogelijk nadeel is dat deze pinpointer niet helemaal waterbestendig is, alleen het voorste gedeelte. Dit betekent dat je alsnog moet uitkijken in de buurt van water of wanneer het regent.

Conclusie Nokta Makro RS

De Nokta Makro RS is een compacte pinpointer die lekker in de hand ligt en die ook eenvoudig te bedienen is. Je bent met dit product verzekerd van extra gemak en nauwkeurigheid. Het is dan ook zeker een aanrader om de Nokta Makro RS aan te schaffen. Ook kun je eens denken aan de XP MI-6 pinpointer.