Nokta Makro Simplex SP22 zoekschijf

Ben jij op zoek naar een manier om kleine voorwerpen te vinden? Dan is het zeker aan te raden om een zoekspoel voor je metaaldetector te kiezen die hier speciaal voor gemaakt is. Een van de mogelijkheden in dit geval is de Nokta Makro Simplex SP22 zoekschijf. Wat zijn de voor- en nadelen van deze zoekspoel? Hier lees je alle waardevolle informatie en ben je beter in staat om een goede keuze te maken in je zoektocht naar een kwalitatieve zoekschijf.

Nokta Makro Simplex SP22 zoekspoelNokta Makro zoekschijf

De Nokta Makro Simplex SP22 zoekschijf is een zoekschijf van het metaaldetectormerk Nokta Makro. De zoekschijf staat bekend om de gevoeligheid voor zeer kleine objecten. Daarnaast is de Simplex SP22 zoekschijf ook zeer geschikt voor het zoeken op recreatief terrein, zoals het strand, de camping, het park of langs een bospad.

In de doos

  • Nokta Makro Simplex SP22 zoekschijf
  • Beschermkap
  • Bevestigingsset
  • Handleiding

Specificaties

  • Type: Concentrisch
  • Geschikt voor: Nokta Makro Simplex + en Simplex WHP

Bediening, voor- en nadelen

De zoekschijf wordt geleverd met een bevestigingsset, bestaande uit een bout en een moer. Deze gebruik je om je zoekschijf te bevestigen aan de ondersteel van de metaaldetector. Na montage kun je de hem dus meteen gebruiken in combinatie met je detector. De zoekspoel geeft een signaal af wanneer je met je Nokta Makro Simplex+ WHP op een metalen voorwerp stuit.

Zoals reeds gemeld wordt deze zoekschijf geleverd met beschermkap en bevestigingsset, waardoor het extra makkelijk is om de zoekspoel in gebruik te nemen. Het modell is daarnaast zeer gevoelig voor kleine objecten: wanneer dit je zoekdoel is, is dit type zoek schijf zeker aan te raden. Een mogelijk nadeel is dat deze schijf vooral gevoelig is voor kleine objecten (ook wel blade of sniper genoemd). Wanneer je op zoek gaat naar grote voorwerpen is het wellicht minder aantrekkelijk om voor deze zoekspoel te kiezen en aan te raden om bijvoorbeeld een DD coil aan te schaffen.

Conclusie

Zoeken naar kleine, waardevolle objecten op het strand, in het water, in het park of in het bos? Dan is de Nokta Makro Simplex SP22 zoekschijf zeker aan te raden. Deze zoekspoel is breed en heeft daardoor een grotere afdekking: ideaal voor het vinden van waardevolle items van klein formaat. Heb je een metaaldetector van Quest, kijk dan eens naar de Quest BladeX zoekspoel.