Quest Beast zoekspoel

Het aanschaffen van een goede zoekspoel is niet zomaar even snel gedaan. Het kost vaak wat meer tijd om de beste keuze te maken en dit komt vooral omdat er meerdere opties zijn. Een manier om het je wat makkelijker te maken is door op zoek te gaan naar een zoekschijf die perfect past op de metaaldetector die je al in je bezit hebt. Op deze manier krijg je een duidelijk overzicht van je mogelijkheden. Heb je een Quest metaaldetector? Kijk dan eens naar de Quest Beast zoekspoel. Hier lees je alle belangrijke informatie.

Quest Beast zoekspoelQuest Beast zoekschijf

Met de Quest Beast zoekschijf kies je voor een zoekschijf van het merk Quest. De zoekschijf is van type DD: dit betekent dat de zoekspoel een betere diepte behaalt voor zowel kleine als grote voorwerpen. Hier kun je bij iedere zoektocht dan ook optimaal van profiteren. De doorsnede van deze schijf is 32×23 centimeter. Het is mogelijk deze zoekschijf aan meerdere Quest metaaldetectors aan te sluiten.

In de doos

  • Quest Beast zoekspoel
  • Type: DD
  • Geschikt voor: X5, X10, Q20, Q40 + Q30 en Q30+

Bediening van zoekspoel

De Quest Beast zoekspoel is geschikt voor meerdere metaaldetectors. Zo zijn er twee types aansluitingen, een aansluiting voor de X5, X10, Q20, Q40 en een aansluiting voor de Q30 en Q30+. Nadat je de juiste aansluiting hebt gekozen krijg je de goede zoekspoel thuis geleverd. Na montage is het direct mogelijk gebruik te maken van je metaaldetector.

Voor- en nadelen

Deze “beestachtige” zoekschijf heeft als voordeel dat het mogelijk is de detector op veel verschillende modellen van Quest aan te sluiten. Verder is het een voordeel dat de zoekspoel van het type DD is: hier profiteer je van tijdens je zoektochten naar metalen voorwerpen. Daarbij zijn er geen noemenswaardige nadelen te noemen aan deze zoek spoel.

Conclusie

Met de Quest Beast zoekspoel kies je voor een kwalitatieve zoekspoel waarmee het mogelijk is om zowel kleine als grote voorwerpen gemakkelijk te detecteren, dankzij de DD techniek. Verder is het erg prettig om te weten dat je deze zoekschijf gemakkelijk monteert op diverse Quest metaaldetectors. Heb je een detector van Minelab, dan is onder andere de Minelab Vanquish V12 zoekschijf een goede optie.