Quest BladeX zoekschijf

Beter zoeken in parken, bossen, stranden en op de camping? Dan heb je er baat bij om een goede zoekspoel aan te schaffen. Een kwalitatieve zoekspoel zorgt ervoor dat je beter en sneller zoekt, zodat je des te meer goede resultaten behaalt. Heb je een Quest metaaldetector? Dan is het zomaar mogelijk dat de Quest BladeX zoekspoel de beste keuze is. Hier lees je alle belangrijke informatie over deze zoekschijf.

Quest BladeX zoekschijfQuest BladeX zoekspoel

We kijken hier naar een zoekspoel van het bekende metaaldetector merk. De zoekspoel is gemaakt voor een aantal metaaldetectors van dit merk, de Q30, Q30+ en Q60. Met dit model schijf kies je voor een 23,5 x 13,5 smalle zoekspoel. Hiermee zoek je gemakkelijk tussen bomen. Daarnaast geeft het model een zeer snelle reactie, waardoor je dicht bij elkaar liggende objecten eenvoudig en snel identificeert. De Quest BladeX zoekspoel combineren met de metaaldetectors van Quest zorgt voor de beste resultaten.

In de doos

  • Quest BladeX zoekspoel
  • Beschermschotel
  • Bevestigingsschroef + moer
  • Handleiding

Specificaties

  • Type:
  • Geschikt voor: Quest Q30, Q30+, Q60

Bediening, voor- en nadelen

Zodra je de bestelling binnenkrijgt, kun je deze als eerste aansluiten op je metaaldetector. Maar let op, niet iedere metaaldetector van Quest is compatibel met deze zoekspoel. Het gaat hierbij om de Q30, Q30+ en de Q60. Na montage is het meteen mogelijk om de zoekschijf te gebruiken. Beweeg de schijf vlak boven de grond om zo voorwerpen te identificeren. Je krijgt een signaal wanneer je op een voorwerp stuit.

Daarnaast heeft dit type  een aantal voordelen. In de eerste plaats is het met deze zoekspoel nog beter mogelijk om te pinpointen en de locatie van een object nauwkeuriger te bepalen. Verder is het mogelijk om het apparaat zelfs onder water te gebruiken. Een mogelijk nadeel van deze Quest zoekspoel is dat deze detector niet voor heel veel detectors geschikt is.

Conclusie

Met de Quest BladeX zoekspoel kies je voor een waterdichte, kwalitatieve zoekspoel voor verschillende metaaldetectors van Quest. Ga je regelmatig op het strand zoeken, in het bos, of op de camping? Dan is het zeker aan te raden om voor deze zoekschijf te kiezen. Wil je meer terrein afleggen? Kies dan voor de Quest Beast zoekspoel.