Quest Camouflage vondstentas

Quest Camouflage vondstentas

Ga je met je nieuwe metaaldetector op pad om mooie objecten te vinden? In dit geval is het zeker aan te raden om een goede vondstentas te kiezen. Hiermee zorg je er niet alleen voor dat je jouw spullen op een veilige manier opbergt, maar maak je het voor jezelf ook een stuk makkelijker. Vondstentassen zijn verkrijgbaar bij meerdere merken, waaronder het merk Quest. Benieuwd naar de Quest Camouflage vondstentas? Hier lees je alles wat je moet weten, zodat je aan de hand van deze informatie zelf een keuze kunt maken voor een opbergtas.

Quest camouflage vondstentasQuest Camouflage

Met de Quest Camouflage kies je voor een vondstentas die je op meerdere manieren kunt dragen. Het is in de eerste plaats mogelijk om deze over je schouder te dragen. Als je het prettiger vindt kun je de tas ook om je middel dragen. Dit zorgt wellicht voor wat meer gemak tijdens het lopen. De Quest tas is voorzien van voldoende vakken, zodat je hier meerdere spullen in kwijt kunt. Zo weet je zeker dat je jouw gevonden voorwerpen heel gemakkelijk en veilig opbergt. Een ander type tas in schutkleuren is de Nokta Makro Finds Pouch.

In de doos

  • Quest Camouflage
  • Handleiding

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van een tasje als metaaldetector accessoire is dat je hiermee een goede tas in je bezit hebt waar je jouw spullen in kunt doen. De tas is lichtgewicht en daardoor neem je hem gemakkelijk mee. Daarnaast is de tas ook goed betaalbaar en ben je ook met een lager budget verzekerd van een goede vondsten tas waar je lang mee kunt doen. Heeft het opbergtasje dan ook nadelen? Een mogelijk nadeel is dat je met de Quest vondstentas kiest voor een redelijk basic vondstentas. Daarnaast is er geen extra bescherming voor kwetsbare objecten, zoals zeer oude munten. Hiervoor kun je mogelijk nog een extra bescherming kopen, zoals de Coinpad.

Conclusie Quest Camouflage

Wil je een vondstentas kopen, dan is dit model ideaal wanneer je een betaalbare en prima tas wilt voor het opbergen van jouw gevonden objecten. Je kiest voor prima kwaliteit, meerdere draagmogelijkheden en de optie om je pinpointer aan de tas te bevestigen.