Quest Diamond Digger

Extra gemak bij het opgraven van waardevolle objecten zoals munten of sieraden? Dan kun je wel wat hulp gebruiken van een goede digger. Nu kun je overal een grasmes kopen, maar welke moet je nu kiezen? Een van je mogelijkheden in dit geval is de Quest Diamond Digger. Lees hier alle voor- en nadelen van deze digger, zodat het nog makkelijker is om een goede keuze te maken.

Quest Diamond Digger

Quest Diamond DiggerDe Quest Diamond Digger is een grasmes van goede kwaliteit, gemaakt door het welbekende metaaldetector merk. Dit merk heeft ook meerdere metaaldetectors op zijn naam staan, evenals veel andere handige accessoires, zoals tassen en pinpointers. Dit grasmes is gemaakt van stainless steel 430 en is voorzien van een rubberen greep. Het mes is breed, waardoor het goed mogelijk is grotere hoeveelheden grond op te graven.

Pak het hulpmiddel bij de rubberen handgreep en steek het mes in de bodem waar het object ligt. Vervolgens kun je dankzij de kartelzijde heel gemakkelijk door gras en wortels graven, zodat je jouw object nog sneller te pakken krijgt.

In de doos

  • Quest Diamond Digger
  • Beschermhoes
  • Heupbevestiging
  • Handleiding

Specificaties

  • Materiaal: RVS

Voor- en nadelen

Met een grasmes als de Quest Diamond Digger kies je voor een sterke accessoire die jou helpt in het graven op de juiste plek naar waardevolle objecten. Een ander voordeel is dat deze digger wordt geleverd in een beschermhoes met heupbevestiging. Hierdoor is het mes veilig opgeborgen op een handige plek waar je er zo bij kunt komen. Je kunt de digging tool bestellen voor rechts- en linkshandigen. Een mogelijk nadeel van deze digger is echter dat deze digger maar aan één zijde een kartelsnede heeft. Hierdoor heb je mogelijk wat minder opties bij het graven.

Conclusie Quest Digger

We kijken hier naar een uitstekende digger met heel veel voordelen: het maakt niet uit of je rechts- of linkshandig bent. Daarnaast is het sterke RVS perfect voor harde bodems. Je bent daardoor verzekerd van goede kwaliteit. Een ander interessant model is bijvoorbeeld de Nokta Makro Premium Digger.