Quest XPointer Pro pinpointer

Een goede pinpointer aanschaffen brengt heel wat voordelen met zich mee. Je bent nog beter in staat om waardevolle objecten te vinden. De pinpointer zorgt ervoor dat je de locatie van een voorwerp zeer nauwkeurig bepaalt: hiermee maak je iedere zoektocht een stuk makkelijker. Een pinpointer als de Quest XPointer Pro is een van de betere pinpointers die op dit moment verkrijgbaar is: je kiest hiermee gegarandeerd voor kwaliteit. Meer weten over dit type metaaldetector? Op deze pagina lees je alle belangrijke informatie!

Quest XPointer Pro

Quest XPointer Pro pinpointerDe Quest XPointer Pro is een veelzijdige pinpointer die voor tal van landschappen geschikt is, zowel onder als boven water. Het apparaat is waterdicht tot 60 meter en daardoor zeer geschikt voor duikers. Verder heb je met dit model een gemakkelijk te bedienen pinpointer met verschillende handige extra’s. Zo is de XPointer Pro voorzien van een lost-alarm functie: als je de hem verliest krijg je meteen een alarmtoon te horen.

Deze compacte Quest detector is te bedienen aan de hand van twee druktoetsen waar je gemakkelijk bij kunt zodra je de pinpointer vast hebt. Via deze knoppen stel je het gewenste gevoeligheidsniveau in. Dit handige machientje maakt gebruik van zowel audiotonen, vibratie en LED indicatie om aan te geven dat er metaal gedetecteerd is.

In de doos

  • Quest XPointer Pro
  • Riemholster
  • Bevestiging
  • 1x USB kabel
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Zoekfrequentie: 95 kHz
  • Waterdicht: ja
  • Batterij: ingebouwd

Voor- en nadelen

Met de Quest XPointer Pro kies je voor een toestel die tot maar liefst 60 meter waterdicht is. Hiermee kies je voor een model dat zeer geschikt is voor onderwater gebruik. Verder werkt de pinpointer op een lithium batterij die je gemakkelijk op kunt laden aan de hand van de USB-kabel die je standaard meegeleverd krijgt. Een mogelijk nadeel van het model is dat de lithium batterij een levensduur heeft van 14 uur: er zijn pinpointers met een batterij dubbel zo lang meegaat. Wel is het zo dat je deze batterij kunt opladen en telkens weer opnieuw kunt gebruiken.

Conclusie Quest XPointer Pro

Ga je tijdens jouw vakantie veel duiken en wil je ook graag op zoek naar mooie schatten? Dan is het zeker een aanrader om deze variant te kiezen. Deze detector is daarnaast ook op het land te gebruiken en biedt daardoor de complete ervaring voor de veelzijdige zoeker. Overige geode modellen zijn onder andere de Nokta Makro Pointer, Quest Xpointer en de Quest Huntmate pinpointer.