Raptor Digger

Zoeken naar oude munten, sieraden en andere waardevolle objecten is gemakkelijk te doen met een metaaldetector. Maar wat doe je als je te maken hebt met een harde grond? Je hebt dan baat bij een goede digger, zoals de Raptor Digger. Benieuwd naar deze digging tool? Hier lees je alle belangrijke informatie zoals voor- en nadelen, waardoor het een stuk makkelijker is om te vergelijken met andere modellen en een keuze te maken.

Raptor grasmes

Raptor diggerDe Raptor Digger is een grasmes die is ontworpen voor allround gebruik. Je kunt dit mes in de eerste plaats gebruiken wanneer je op zoek gaat naar metalen met jouw metaaldetector. Het mes is dan perfect te gebruiken om te graven in zware of harde bodems: je kunt jouw voorwerpen nog sneller vinden. Daarnaast is het model ook te gebruiken voor tijdens het tuinieren. Je kunt deze diggingtool dus op meerdere manieren inzetten en dit maakt de hem een aantrekkelijke aankoop.

In de doos

  • Raptor Digger
  • Beschermhoes
  • Handleiding

Bediening van de Raptor Digger

De Raptor Digger is eenvoudig te bedienen: deze digger is extra breed aan de voorzijde waardoor je met gemak grotere hoeveelheden grond kunt opgraven. Steek de scherpe punt in de grond om zo gemakkelijker en sneller bij het gewenste object in de grond te kunnen komen.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van dit graafgereedschap is dat je dit grasmes op meerdere manieren kunt gebruiken. Ga je een zoektocht starten met je metaaldetector of wil je het stalen mes gebruiken voor in de tuin? Het is allebei mogelijk. Het mes is voorzien van een sterk handvat dat het extra makkelijk maakt om jouw handen schoon te houden.

Zitten er ook nadelen aan de Raptor Digger? Een mogelijk nadeel is dat dit model niet is voorzien van kartelzijdes, zoals bij veel andere diggers wel het geval is. De kartels maken het nog makkelijker om bijvoorbeeld wortels te zagen of om goed door gras heen te komen. Dit is wat minder goed mogelijk met het gereedschap.

Conclusie

Deze digging tool is een uitstekende tool voor in de tuin, maar kan ook prima gebruikt worden in jouw zoektochten naar metalen voorwerpen. Dankzij de handige hoes kun je het mes altijd meenemen en gebruiken bij harde of zware gronden. Je kunt grote hoeveelheden grond weghalen met dit mes. Het is dan ook zeker een aanrader dit model aan te schaffen. Een andere optie is bijvoorbeeld de LK Edge Digger.