Renkforce Kids MD 50 metaaldetector

Ook veel kinderen vinden het heerlijk om buiten te zijn en om op avontuur te gaan. Een metaaldetector aanschaffen voor kinderen is dan ook zeker een aanrader. Je bent verzekerd van een ruim aanbod van kindvriendelijke modellen. Onder ander het metaaldetector merk Renkforce heeft een groot aantal metaaldetectors voor kinderen op de markt gebracht. Een van van de modellen waar je voor kunt kiezen is de Renkforce Kids MD 50 metaaldetector. Deze detector is eenvoudig in gebruik en biedt daarnaast de ultieme ontdekkingstocht voor kinderen. Meer weten over dit model? Dat lees je hier!

Renkforce Kids MD 50 metaaldetector

Met een metaaldetector als de Renkforce Kids MD 50 is het ook voor kleine kinderen mogelijk om op ontdekkingsreis te gaan en mooie metalen voorwerpen te vinden. Veel kinderen vinden het ongelooflijk spannend om met een metaal detector op weg te gaan, zoekend naar waardevolle voorwerpen. En dit model is een detector die hier speciaal voor gemaakt is: met eenvoudige bediening en simpele vormgeving is het toestel alles wat je nodig hebt om een kind blij te maken. Vergeet niet enkele metaaldetector accessoires aan te schaffen!

In de doos

  • Renkforce Kids MD 50
  • Handleiding

Installatie van de Kids MD 50

We hebben het hier over een eenvoudige metaaldetector voor kinderen die vrijwel meteen in gebruik genomen kan worden. Zodra je de detectiemachine uit de doos haalt is deze klaar voor gebruik. De ongeduldige kinderen kunnen dan ook meteen aan de slag met het gebruik van deze detector.

Technische specificaties

  • Waterdichte zoekspoel: ja
  • Steel lengte: instelbaar van 38 cm tot 69 cm
  • Batterij: 1x 9V batterij
  • Gewicht: 420 gram

Renkforce Kids MD 50 metaaldetectorBediening en onderhoud

De metaaldetector van Renkforce is een zeer eenvoudig te bedienen detector en is dan ook ideaal voor de jonge kinderen. De detector werkt op een 9V batterij die ervoor zorgt dat je een geluid hoort zodra je op metaal stuit. Het toestel is geschikt voor het opsporen van de meest uiteenlopende metalen voorwerpen. Door de detector over de grond heen en weer te bewegen krijg je vanzelf een signaal wanneer je over een metalen voorwerp heen gaat.

De Renkforce Kids MD 50 is een eenvoudige kinder metaal detector die niet of nauwelijks metaaldetector onderhoud nodig heeft. Het is in ieder geval een slim om het apparaat na gebruik goed op te bergen op een droge plek. Zo kun je lange tijd optimaal gebruik maken van de metaaldetectiemachine.

Voor- en nadelen

Een voordeel van het model is dat de bediening zeer simpel is: ook voor jongere kinderen is het dan ook gemakkelijk de detector in gebruik te nemen. Verder is de zoekspoel waterdicht: het is dus geen probleem wanneer kinderen in de regen gaan zoeken of wanneer ze in ondiep water komen met deze machine. Het apparaat heeft een uittrekbare steel waardoor kleine en grote kinderen met veel gemak gebruik maken van dit toestel.

De Renkforce Kids MD 50 is een zeer eenvoudige kinder metaaldetector met niet heel veel mogelijkheden: het is een basismodel voor jonge kinderen die voor het eerst gebruik gaan maken van een detector. Voor de iets oudere kinderen is dit ontwerp wellicht te simpel en kun je ook voor een wat meer geavanceerde detector kiezen.

Conclusie Renkforce Kids MD 50

Met een metaaldetector als deze kun je vooral kleine kinderen heel blij maken. Hiermee kunnen ze volop op schattenjacht. Het toestel is wel erg simpel en laagdrempelig en hierdoor vooral aan te raden voor de zeer jonge schatzoeker. Voor oudere kinderen is een ander model zoals de Renkforce MD 150 metaaldetector wellicht een betere keuze.