Root Assassin Model 6

Bij het gebruik van een metaaldetector horen een aantal accessoires die zeker de moeite waard zijn om meer over te lezen. Een van de accessoires waar je voor kunt kiezen is de metaaldetectorschep. Dit is een schep waarmee het nog makkelijker is om jouw gedetecteerde objecten op te graven. Een goede schep waar je voor kunt gaan is de Root Assassin Model 6. Hier lees je alles over deze schep: zo is het makkelijker om een keuze te maken tussen meerdere modellen.

Metaaldetector schep

De Root Assassin Model 6 is een van de sterkere en betere metaaldetector scheppen die momenteel op de markt is. Deze schep is perfect te gebruiken op graslanden, in bossen en op omgeploegde akkers. Het graafgereedschap is sterk, gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een handig handvat waarmee je met veel kracht in de grond kunt graven, zodat je het metalen voorwerp snel kunt vinden.

In de doos

  • Root Assassin Model 6
  • Handleiding

Specificaties

  • Materiaal: RVS
  • Lengte mes: 28,5 cm
  • Breedte mes: aflopend van 15 naar 4 cm

Voor- en nadelen

Root Assassin Model 6 metaaldetector schepEen voordeel van deze handige digging tool is de aanwezigheid van kartels aan beide zijden. Dit maakt het nog makkelijker om snel te graven in harde bodems. Verder is deze schep een handig hulpmiddel voor het snel opgraven van je gedetecteerde objecten, mede dankzij de kunststof handgreep en het lichte gewicht.

Een mogelijk nadeel van dit model is dat de metaaldetector schep een lengte heeft van 100 meter. Dit betekent dat het niet altijd even prettig is om lange tijd achter elkaar te graven, omdat dit zorgt voor een pijnlijke rug, vooral bij volwassenen. Verder is het een mogelijk nadeel dat je deze schep mee moet nemen: je kunt hem net wat minder makkelijk aan je kleding bevestigen.

Conclusie Root Assassin 6

De Root Assassin Model 6 is een kwalitatieve metaaldetectorschep die van de belangrijkste functies is voorzien. Ga je regelmatig in het bos of op akkers zoeken naar metalen voorwerpen? Dan doe je er goed aan om een schep als deze aan te schaffen. Een goedkoop alternatief is de MacGyver metaaldetectorschep. Wil je echter een digger kopen, dan is de LK Edge Digger of de Raptor Digger een goede keuze.