Scoopal RVS strandzeefschep

Zoek je regelmatig naar munten of sieraden op het strand of in het water? Dan is het zeker een aanrader om voor een strandzeefschep te kiezen. Een handige zeefschep waarmee je sneller een gebied controleert op de aanwezigheid van waardevolle objecten. Een van je mogelijkheden is de Quest Scoopal RVS strandzeefschep. Deze strand zeefschep is niet alleen gemaakt van zeer sterk materiaal, maar biedt ook een ander voordeel. Benieuwd naar de voordelen en andere interessante informatie? Dat lees je hier!

Scoopal strandzeefschep

De Scoopal RVS strandzeefschep is een zeefschep van het merk Quest. Net als veel andere merken heeft ook Quest naast metaaldetectors veel handige accessoires waar je gebruik van kunt maken. Deze strand zeefschep is gemaakt van RVS en is daardoor van zeer goede kwaliteit: je kunt heel lang gebruik maken van deze waadschep. Verder is de zeefschep voorzien van zeshoekige gaten van 8mm.

In de doos

  • Scoopal RVS strandzeefschep
  • Handleiding

Bediening van de Scoopal RVS strandzeefschep

Ga je met je metaaldetector zoeken op het strand? Neem dan zeker deze schep mee! De bediening van het strandschepje spreekt voor zich: op het strand of in het water schep je op de gewenste plek, zodat je sneller het object vindt waar je naar op zoek bent. De schep is langwerpig en biedt daardoor de mogelijkheid om veel zand in een keer te zeven.

Scoopal RVS strandzeefschepVoor- en nadelen

De Quest Scoopal RVS strandzeefschep bestaat uit zeer kleine zeefgaten waardoor het extra goed mogelijk is om kleine objecten te vinden terwijl het zand er tussenuit glijdt. Verder is het een voordeel dat je te maken hebt met een relatief compacte zeefschep die je gemakkelijk overal op het strand mee naartoe kunt tillen. Een nadeel van de strandzeef schep is dat deze zeefschep zonder steel wordt geleverd. Je krijgt wel een steelbevestigingsset meegeleverd. Het kan hierdoor wat lastiger zijn om de zeefschep vast te houden.

Conclusie

Met deze roestvrijstalen strandzeefschep kies je voor een kwalitatieve zeefschep, gemaakt van sterk materiaal. Hoewel deze zeefschep niet is voorzien van een steel, is het alsnog aan te raden deze strand zeefschep aan te schaffen. Ook kun je kijken naar de Garrett RVS strandzeefschep.