Teknetics G2+ metaaldetector

Op zoek naar goud en andere fijne objecten? Dan heb je een detector nodig die hier speciaal voor gemaakt is. Je hebt keuze uit analoge detectors zoals de C.Scope CS4PI metaaldetector, maar ook uit digitale modellen zoals onder andere de Teknetics G2+ metaaldetector welke voldoet aan de eisen die een gouddetectorist graag wil zien. Het toestel is speciaal; gemaakt voor het zoeken naar goud. De G2+ is overigens ook voorzien van een tweede processor waardoor je de machine ok gebruikt voor het zoeken naar munten en juwelen. Wil je meer weten over dit model? Op deze pagina ben je op de juiste plek voor een complete productbeschrijving.

Teknetics G2+ metaaldetector

De Teknetics G2+ is een uitgebreide versie van de G2. Het toestel biedt net wat meer mogelijkheden op het gebied van ijzerdiscriminatie en heeft daarnaast een nog betere bodemaanpassing voor gemineraliseerde bodems zoals het strand bij zout water. Verder is het toestel ook voorzien van een notch modus en kun je met een werkfrequentie van 19 kHz heel gemakkelijk op zoek naar goud en andere waardevolle objecten. De detector detecteert kleine voorwerpen tot 40 cm en grote voorwerpen tot een zoekdiepte van maar liefst 2 meter. Het dieptebereik is hiermee groter dan heel veel andere (en duurdere) metaaldetectoren.

In de doos

 • Teknetics G2+
 • Hoofdtelefoon
 • 1x 9V batterij
 • Handleiding

Installatie van de Teknetics G2+

Je kunt het apparaat heel gemakkelijk en snel in gebruik nemen. Zodra je deze uit de verpakking haalt is het bijna meteen mogelijk om hiermee aan de slag te gaan. Lees voor het eerste gebruik de meegeleverde handleiding zodat je op de hoogte bent van alle belangrijke informatie over deze gouddetector. Hierna kun je gaan zoeken op de beste metaaldetector plekken!

Technische specificaties

 • Technologie: VLF
 • Zoekfrequentie: 19 kHz
 • Zoekstanden: 2 (alle metalen, discriminatie)
 • Waterdichte zoekspoel: ja
 • Steel lengte: instelbaar van 102 cm tot 138 cm
 • Batterij: 1x 9V batterij
 • Gewicht: 1,3 kg

Bediening en onderhoud

Teknetics G2+ metaaldetectorDe bediening van deze Teknetics metaaldetector is erg eenvoudig: ook als je geen enkele ervaring hebt zul je het gebruik van deze detector binnen minuten onder de knie hebben. Aan de steel zit een bedieningspaneel gevestigd waarmee je aan de slag kunt gaan: op het display vind je alle belangrijk informatie en met de knoppen kun je heel gemakkelijk de instellingen wijzigen. In de handleiding staat aangegeven hoe je heel eenvoudig en snel navigeert tussen de verschillende instellingen.

De Teknetics G2+ is een zeer gemakkelijk te onderhouden metaal detector: het is vooral belangrijk de detector na gebruik netjes op te bergen, het liefst op een droge plek. Op deze manier ben je verzekerd van een lange levensduur. Een ander onderdeel van het onderhoud is de batterij. Op de display staat een batterij-indicator waardoor je deze altijd op tijd kunt vervangen om altijd optimaal gebruik te maken van je goud detector.

Voor- en nadelen

Er zijn een aantal voordelen waar je mee te maken krijgt zodra je de Teknetics G2+ aanschaft. In de eerste plaats is het model zeer geschikt voor het vinden van goud. Deze detector beschikt over speciale functies die het zoeken naar goud in alle vormen nog makkelijker maakt. Verder is deze metaaldetectiemachine ook geschikt voor het gebruik op gemineraliseerde bodems zoals aan zee. Het lichte gewicht maakt deze detector daarnaast ook zeer eenvoudig in gebruik.

Een mogelijk nadeel van deze metaal detector is dat er geen mogelijkheid is het volume te regelen. Op een drukke locatie ben je daardoor veroordeeld tot het gebruik van een hoofdtelefoon omdat je anders het signaal niet hoort. Verder is de gouddetector ook niet voorzien van LED licht zodat je kunt zoeken in het donker.

Conclusie Teknetics G2+

Behoort het vinden van goud tot je grootste dromen? Dan heb je een goede gouddetector nodig die jou hierbij kan helpen. De Teknetics G2+ is in veel opzichten de ideale kandidaat en is dan ook zeker aan te raden aan de goudzoeker. Ook voor de houtindustrie is deze metaaldetector zeer geschikt: de detector spoort fijne metalen op in rondhout en boomstammen. Al met al een van de beste metaaldetectors voor goud van dit moment. Ben je een beginner en wil je niet al te veel geld besteden, kijk dan eens naar de C.Scope CS4PI of de MacGyver Target detector.