TreasureFind GP-Pointer pinpointer

Er zijn heel veel verschillende pinpointers verkrijgbaar: de een is nog geavanceerder dan de ander. Je kunt daardoor heel gemakkelijk de pinpointer vinden die aan jouw wensen voldoet. Een van de opties die jij hebt is de TreasureFind GP-Pointer. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van dit model en in hoeverre is dit een aanrader om te gaan gebruiken? Hier lees je alle waardevolle informatie over deze pinpointer, zodat het voor jou makkelijker is om een goede keuze te maken.

TreasureFind GP-Pointer

TreasureFind GP-PointerMet de TreasureFind GP-Pointer kies je voor een kleine handheld metaaldetector waarmee het makkelijker is om voorwerpen in de grond te vinden. Het is een handige extra die je gebruikt naast je gewone detector. Met deze twee apparaten ben je nog beter in staat een mooie vondst te doen. De pin pointer is uitgerust met LED verlichting en wordt daarnaast ook geleverd met een handige riemholster zodat je hem tijdens je zoektochten goed en veilig op kunt bergen en niet zo snel kunt verlezen (ook middels het meegeleverde anti-verlieskoord).

De bediening van het toestel spreekt voor zich: met de drukknop kun je de detector bedienen. Door de smalle verlenging in de uitgegraven grond te steken kun je heel makkelijk en snel de exacte locatie van een voorwerp bepalen. Op deze manier ben je veel sneller klaar met het zoeken naar een voorwerp.

In de doos

  • TreasureFind GP-Pointer
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Technologie:
  • Waterdicht: ja
  • Batterij: 9V batterij

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de TreasureFind GP-Pointer is dat je bij dit model precies krijgt wat je wilt: een prima werkende pinpointer die aan de belangrijkste eisen voldoet. De pin pointer wordt daarnaast ook geleverd met verschillende extra’s zoals een houder en een broekkabel: op deze manier wordt het nog makkelijker om de pinpointer mee te nemen. Het metaaldetectie apparaatje is daarbij geen pinpointer van topkwaliteit. Dit betekent dat je naar alle waarschijnlijkheid niet heel lang met dit model zult kunnen doen. Wanneer je niet onnodig teveel geld wilt uitgeven aan een dergelijk toestel kan dit type een prima optie zijn.

Conclusie TreasureFind pinpointer

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van pinpointers. En wanneer je niet voor het beste van het beste wilt kiezen is de TreasureFind GP-Pointer zeker een aanrader, voor zowel kinderen al volwassenen. Dit instapmodel is goedkoop en biedt de mogelijkheid om voorwerpen sneller te detecteren. Van hoogstaande kwaliteit of een lange levensduur ben je bij dit model niet verzekerd. Uiteraard loont het om ook pinpointers te vergelijken o.a. met de Maclean MCE120 pinpointer en de VidaXL pinpointer.