VidaXL pinpointer

Een pinpointer hoeft niet altijd uitgebreid en van topkwaliteit te zijn. Soms ben je gewoon op zoek naar een prima werkend exemplaar waarmee jij jouw zoektochten naar waardevolle objecten net wat makkelijker maakt. Ben je op zoek naar een makkelijke pinpointer waarvoor je niet de hoofdprijs betaalt? Een van je opties in dit geval is de VidaXL pinpointer. Deze pinpointer is ideaal voor het vaststellen van moeilijk vindbare objecten. Wil je meer weten over dit type? Hier lees je alle waardevolle informatie.

VidaXL pinpointer

De VidaXL pinpointer is een kleine metaaldetector die je kunt gebruiken om metalen te detecteren. Het apparaat heeft een hoge gevoeligheid en is daardoor in staat om zeer kleine objecten ook te vinden. Het maakt niet uit of het gaat om koper, zilver of ijzer. Dit toestel is dan ook een prima oplossing wanneer je de zoektocht naar metalen voorwerpen nog makkelijker wilt maken. Verderop vind je meer over de voor- en nadelen van deze kleine metaaldetector.

Hoe werkt deze pinpointer? Wanneer er een metalen object wordt gedetecteerd, zal de VidaXL pinpointer trillen en een geluid maken. Op deze manier weet je precies waar je moet gaan zoeken. Je kunt een pin pointer het beste gebruiken in combinatie met een metaaldetector, maar het is ook mogelijk om alleen met de pin pointer op pad te gaan. Dit moet je niet te lang doen, want het is niet bevorderlijk voor je rug. Veel metaaldetectors hebben overigens ook een ingebouwde pinpointer.

In de doos

  • VidaXL pinpointer
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Waterdicht: ja
  • Batterij: 9V batterij

Voor- en nadelen

Een voordeel van de VidaXL pinpointer is dat je het metaaldetectie apparaat geleverd krijgt met een handige riemholster: hiermee is het nog makkelijker om de pinpointer mee te nemen. Verder bevat het toestel een geïntegreerde LED lamp waarmee jij ook in het donker kunt zoeken naar waardevolle objecten. Een nadeel van het model is dat je de batterij niet standaard meegeleverd krijgt. Dit betekent dat je deze zelf nog apart moet aanschaffen. Verder is de metaaldetectiemachine niet van topkwaliteit en ben je ook niet verzekerd van een lange levensduur. Ook is het niet mogelijk om met deze pinpointer onder water te gaan; het is een spatwaterdicht model.

Conclusie TreasureFind pinpointer

Een goede pinpointer aanschaffen die van de belangrijkste basisfuncties is voorzien? Dan is de VidaXL pinpointer zeker een aanrader. Dit model is eenvoudig, maar leent zich uitstekend als instapmodel voor het vinden van kleine metalen voorwerpen. Een andere optie is wellicht de TreasureFind GP-Pointer of de Teknetics Tek-point pinpointer. Wil je ook eens gaan magneetvissen, dan is misschien de Magnetar Easy een leuke vismagneet om aan te schaffen.