Metaaldetector Expert

Vondstentas kopen?

Vondstentas kopen?

Vondstentas kopen?Vondstentassen zijn speciale tassen voor metaaldetectoristen. In een vondstentas kun je de spullen opbergen die je hebt gedetecteerd en opgegraven met je digging tool. Het gaat meestal om lichtgewicht tassen die je heel gemakkelijk mee kunt nemen tijdens een van je zoektochten. Deze tassen zijn voorzien van een draagband die je gemakkelijk om je middel kunt dragen, zodat je geen last heb van de tas tijdens je zoektocht. Zoek je dus veel gemak, dan kun je het beste een vondstentas kopen.

Vondstentassen bieden ook de mogelijkheid om voor andere doeleinden gebruikt te worden. Met een vondstentas of een opbergdoosje voor munten wordt het een stuk makkelijker om de gevonden objecten op te bergen. Heb je geen tas, dan moet je munten en andere items in je zakken of handen houden. Een stuk praktischer is dus het aanschaffen van een vondstentas. Vondstentassen zijn ideaal voor het opbergen van je bodemvondsten. Deze producten zijn ook zo ontwikkelt dat ze meerdere vakken bevatten waar je verschillende objecten in kunt doen.

Welke soorten vondstentassen zijn er?

Er zijn verschillende soorten vondstentassen verkrijgbaar. Ze zijn in de eerste plaats verkrijgbaar in diverse maten. Wil je grote objecten vinden, dan is het niet altijd even nuttig om een vondstentas te gebruiken. Wanneer je op zoek gaat naar kleinere objecten zoals munten en sieraden is het zeker een aanrader om een dergelijk draagbaar model te gebruiken. Draag je, naast je metaaldetector, ook een pinpointer met je mee? Dan is het wel zo prettig dat je deze kwijt kunt in jouw vondstentas, naast al je bodemvondsten. Maar ook tijdens het magneetvissen kun je leuke dingen vinden en dan biedt een goede tas of zak uitkomst.

Er zijn heel wat topmerken op het gebied van vondstentassen. Wanneer je een vondstentas van een goed merk wilt aanschaffen, kun je onder andere kiezen uit tassen van merken als Quest (Quest Camouflage), Garrett (Garrett Camo), Nokta Makro (Nokta Makro Finds Pouch) en XP (XP Finds Pouch). Deze merken zijn ook op het gebied van metaaldetectoren de grote namen: ze bieden ook tal van accessoires aan die jouw zoektocht makkelijker maken. Je kunt een vondstentas aanschaffen van hetzelfde merk als jouw metaaldetector en pinpointer, maar dit is geen must. Je hebt alle vrijheid in het uitkiezen van een leuke tas waar je jouw gevonden objecten in kwijt kunt.

Waar moet je op letten bij het kopen van vondstentassen?

Ben je van plan om een vondstentas aan te schaffen? Dan is het zeker belangrijk om op een aantal zaken te letten, zodat je zeker weet dat je een tas aanschaft waar je lang mee kunt doen. Kijk onder andere naar de omvang: hoe groot is de tas en hoeveel wil je dat er in kan? Hoe groter de tas, hoe meer objecten je kwijt kunt.

Een vondstentas kopen? Let dan ook op de sluiting van de tas: is het een rits of klittenband? Wat je kiest is afhankelijk van wat jij prettig vindt. Het aantal vakken speelt ook een rol: wellicht wil je een tas met twee vakken of vind je het fijn als de tas bestaat uit meer vakken. Wordt de tas geleverd met draagband zodat je hem om je middel kunt dragen? Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden zodra je een dergelijke metaaldetector accessoire gaat aanschaffen.

Vondstentassen voor alle bodemvondsten

  • Ideaal voor tijdens het zoeken met metaaldetector
  • Voor het opbergen van bodemvondsten
  • Beschikbaar in verschillende soorten en maten