White’s Bullseye 2 pinpointer

Wil je een goede pinpointer kopen? Er zijn in dit geval heel wat mogelijkheden: er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Een van de pinpointers waarvoor je kunt kiezen is de White’s Bullseye 2. Deze pinpointer van het merk White’s is voorzien van een aantal handige extra’s en voldoet aan alle eisen waar een goede pin pointer aan moet voldoen. Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over dit model. Aan de hand hiervan is het makkelijker om een goede keuze te maken.

White’s Bullseye 2

White's Bullseye 2 pinpointerDe White’s Bullseye 2 is een pinpointer die van de belangrijkste functies is voorzien. Het design is vergelijkbaar met veel andere pinpointers: er is sprake van een breder handvat waar een langere en smallere verlenging aanzit. Aan het einde van deze verlenging zit het detectiegebied waarmee je grond kunt doorzoeken. Met een pinpointer als deze is het mogelijk om de nauwkeurige locatie van een voorwerp te bepalen.

De Whites metaaldetector is een makkelijk te bedienen apparaat. Het enige wat je hoeft te doen is de pinpointer aanzetten en het gevoeligheidsniveau instellen. Zodra je metaaldetector iets heeft gevonden, kun je gaan graven. In de opgegraven grond is het vervolgens mogelijk om met deze mini detector te zoeken naar het voorwerp. Tevens kun je het toestel gebruiken voor het zoeken naar metaal in muren.

In de doos

  • White’s Bullseye 2
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekfrequentie: 36 kHz
  • Waterdicht: ja
  • Batterij: 9V batterij

Voor- en nadelen

De White’s Bullseye 2 heeft als grootste voordeel dat je te maken hebt met een gemakkelijk te bedienen pinpointer. Het model maakt gebruik van de juiste gevoeligheid om zo metalen sneller te vinden. Daarbij zijn er weinig nadelen waar je mee te maken krijgt als je voor dit toestel kiest. Een mogelijk nadeel van deze pinpointer is wel dat je niet te maken hebt met een zeer geavanceerd type. Het model behoort dan ook tot de goedkopere modellen die momenteel verkrijgbaar zijn.

Conclusie White’s pinpointer

We zien hier een prima instapmodel in jouw zoektocht naar een pinpointer die je naast jouw metaaldetector kunt gebruiken. Je kiest voor prima kwaliteit en daarnaast kun je met deze pinpointer jouw zoektochten een stuk makkelijker maken. Andere interessante keuzes zijn wellicht de Minelab Pro-Find 20 en Ground Force PP07 pinpointer.