White’s Digger

Op pad gaan met je metaal detector is nog succesvoller wanneer je de juiste accessoires meeneemt. Tot jouw accessoires behoort natuurlijk ook een goede digger: een grasmes waarmee je ook in harde bodems gemakkelijk kunt graven. Een van de diggers waarvoor je kunt kiezen is de White’s Digger. Meer weten over deze digger? Op deze pagina lees je alle waardevolle informatie.

White’s grasmes

White's diggerDe White’s Digger is een grasmes van het bekende merk White’s. Het merk heeft door de jaren heen heel wat goede producten op de markt gebracht, en niet alleen metaaldetectors. Ook als het gaat om accessoires kun je bij een merk als White’s terecht. Met de White’s Digger kies je dan ook voor een goed mes dat je goed kunt gebruiken bij harde of zware bodems.

In de doos

  • White’s Digger
  • Handleiding

Specificaties

  • Materiaal: staal
  • Lengte mes: 18,4 cm

Bediening van de White’s Digger

De bediening van de White’s Digger spreekt voor zich. Zodra je voelt dat je te maken hebt met harde of zware bodem, haal je dit mes tevoorschijn. Met de punt maak je een gat in de grond en dankzij de kartelranden is het nog makkelijker om door harde grond heen te komen. Maak scheppende bewegingen met het mes om zo de grond rondom het object los te krijgen.

Voor- en nadelen

Het grasmes is gemaakt van met warmte behandeld staal, waardoor je nog meer verzekerd kunt zijn van kwaliteit. Verder is de digger voorzien van een oranje comfort grip die is voorzien van duimgeleiders: zo kun je de digger langer vasthouden. Een grasmes als deze is vooral handig om te gebruiken als je gaat zoeken op locaties waar de bodem hard is. Wanneer je gaat zoeken op het strand is deze diggingtool niet nodig om mee te nemen. Soms is het daardoor niet handig de digger mee te nemen en sleep je hierdoor extra accessoires mee zonder dat je deze gebruikt.

Conclusie digging tool

Deze digging tool is een aanrader wanneer je op zoek bent naar een goed grasmes dat eigenlijk geen nadelen heeft. Het mes is sterk, voorzien van een goed handvat en daarnaast ook voorzien van kartelranden aan beide zijden. Zoektochten bij harde bodems zijn hierdoor geen enkel probleem meer. Ben je veel in het bos te vinden en is het lastig graven door de vele wortels in de bodem? Check dan eens de Root Assassin metaaldetector schep!